Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESELNNA BABA

ZA MIESIAC WESELE.MUSZE 10KG ZGUBIC.KTO W TO WCHODZI?MYŚLICIE ZE SIE DA??

Polecane posty

Gość monisiap
hej to ja jestem znówu nie miałam dostępu do kompa teraz mam. Pisze szybko wieczorkiem cos wiecej, ja jestem na 12 dniu kopenhaskiej, nie wiem ile ważę, też nie przestrzegałam jej weselna babo tak jak i ty to chyba normalne że trudno wytrzymać, nie wiem ile ważę, ale jak pisałam obwody poszły w dół i tak gdzieś od 9 dnia za wiele się nie zmieniło zresztąn nie mierzyłam ale tak na oko. Jutro kończę kopenhaska,potem dzień świąteczny- przerwa ale bez opychania się moze troszkę tylko, a od czwartku dietka nasza nie nazwana jeszcze, zobaczymy jakie efekty to ją nazwiemy. Ty weselna babo zdawaj relacje z niej i czytałam że mamy koleżanki do niej na innym topiku, to fajnie im więcej tym lepiej, ja zważę się dokładnie po tem tygodniowej dietce, mam nadzieje że łącznie z kopenhaska schudnę na nich te swoje 5 kg. trzymajcie się kobitki i do wieczora.

hejka!! no ja 8 dzien na kopenhadzkiej! ogolnie pzrestrzegam oprocz tego spzinaku bleee a potem to nie wiem co bedzie moze ta wasza wyprobuje!! choc boje sie ze tak nie jest dlugo nie mozna i zeby nie wpasc w anemie tak mnie dzisiaj znajoma nastrszyla!! wiec uwazajmy na siebie!!!!!!!!!! caluski

Gość monisiap
jetem jestem pisałam że mam cięzki dzień dzisiejszy i nie byłam cały dzień prawie w domu i stąd moja nieobecność. Weselna Babo ty wcześniej zaczęłaś tą naszą dietę cudaka jak ją nazwałaś? bo pisałaś że od wtorku a tu wcześniej, to okey, ja od czwartku pisz o efektach ja na pewno też będę.

DZIS DRUGI DZIEN DIETY CUDACZEK HIHI JUTRO SIE ZWAZE I CIEKAWE CZY COS SCHUDŁAM. DZIS MAM BARDZO ZAWALONY DZIEN WIEC PEWNIE DOPIERO JUTRO RANO SIE ODEZWE POZDRAWIAM

Gość monisiap
a weselna babko czy jak myślisz można zamieniać w diecie cudaczkowej składniki oczywiście w ramach 1 dnia jak kopenhaskiej? np w 1 dzień najpierw miesko a potem jajeczka? bo mi kurcze tak bedzie pasowac czasem zamnieać, odpisz proszę jak masz jak. A i czekam na twoje wyniki w czwartek poczytam sobie bo jutro znikam na cały dzień ale najwyżej u kuzynki przeczytam. Ja zjadłam dzisiaj udko z kurczaka bo mam 13 dzień i piekłam ciasto więc wylizałam miseczkę po polewie czekoladowej, mało jej w sumie było a to już ostatni dzień więc na pewno mi nie zaszkodzi. Jajeczek i marchewki już nie jem dzisiaj tylko kawkę wypije i tyle. Nie obżeram się a i tak mi się zołądek skurczył że wiele nie zmieszczę, jutro przerwa a od czwartku dietka cudaczkowa.

DAJ SOBIE SPOKÓJ Z KOPENHASKĄ! PO NIEJ SZYBKO PRZYTYJESZ I WPADNIESZ W \'\'PUŁAPKĘ\'\' ODCHUDZANIA-BĘDZIESZ SIĘ GŁODZIĆ I OBŻERAĆ NA PRZEMIAN. ZNAM TO! LEPIEJ SIĘ ZAAKCEPTUJ I ZRÓB SIĘ NA BÓSTWO. WAGA TO NIE WSZYSTKO!

Gość monisiap
wiem wiem że waga tonie wszystko ale jakbyś czytała nas topik to byś wiedziała że my nie jesteśmy jakieś zakopmleksione dziewczyny a dietkę przyjmujemy z zartem a nie na serio staramy się schudnąć, moim zdaniem przynajmniej dla mnie robie to bo chce i wcale się nie katuje dajemy sobie luz pa dziewczynki

wITAM WAS Tak sie zastanawiłam moniap gdzie jesteś hihi mysle ze chyba mozna zmienia te dni byle by diete trzymac . Niestety ja nie jestm zadowolona z efektów tej diety dzis 3 dzien i waga ani drgnie a jak sama wiesz bardzo zalezy mi na czasie i nie mam czasu eksperymentowac czy dieta daje czy nie daje efekty. Za równe 18 dni mam wesele i pasowało by 5kg zgubic wiec musze przerwac dietke. Wiem ze to może wydać sie komuś głupota ale zaczynam ponownie dzis kopenhaska !!! Na tej diecie czułam sie dobrze wcale nie nie głodziłam wiec sadze ze nic lepszego nie wymysle :( Moniap a ty zacznij od czwartku tego cudaczka mzoe na ciebie bedzie dziłał świetnie. No i oczywiście napisz ile schudłaś na kopenhaskiej jestm bardzo ciekawa . Ja włąśnie popijam kaweczke i sie ciesze ze podjełam taka decyzje akurat skoncze ja na 15 listopada :) oczywiscie po weselu dalej bedze sie odchudzac to tych 50kg by wygladac tak jak przed ciąża.... Buziaczki pozdrawiam

to tylko motywacja :) wiesz jak mam do wyboru dobrze wygladac i wejśc w kiecke za 8stówek to musze schudnac !!Bo inaczej musze wywalic kase na nowa kreacje ....wiec wole schudnac ;)

Gość monisiap
troche mnie zdołowałaś weselna babo że nie bedziesz ze mna na tej dietce, ja ja biorę od czwartku a ty bądź na kopenhaskiej tylko dziewczyny ostrzegały że jak się ją stosuje jedna po drugiej to efekty są mniejsze, moim zdaniem ta dieta cudaczka jest uboższa jak kopenhaska więc powinno się chudnąć, ja kopenhaskiej do końca nie przeprowadziałam ale myślę że tak 3 kg to lekko schudłam ale spodnie muszę nosić na pasku bo mi z tyłka dosłownie lecę a w talii jest - 4 cm i ogólnie czuje się szczuplejsza. Biorę te dietę cudaczkowa a ty weselna babo pisz o kopenhaskiej i bedziem się wspierać. A jutro bede miała więcej czasu to napisze o innej dietce którą znalazłam jak schudniemy tyle żeby nas zadowoliło to mam dietkę na której też sie chudnie ale ją nie stosowałam jakaś dziewczyna ją stosowała i schudła 4,5 kg w tydzień jest ona łagodniejsza od kopenhaskiej napisze ją jutro, trwa 3 tygodnie ale w każdym tygodniu je się co innego, nie ma tak sztywnych zasad i można pic winko wytrawne. Podobna w sumie to kopenhaskiej ale istnieje większa dowolność. Trzymajcie się dziewczynki i do jutra, nie znikam z topiku tylko nie bede miała raczej do jutra dostępu pa

Gość WESELNA BAB
KOPENHASKA ZGODNIE Z PLANEM PRZEBIEGA .JUTRO SIE WIECEJ WPISZE

dzis drugi dzień kopenhaskiej .Super!!Uwielbiam ta dieta ?? A gdzie moje kolerzanki??Halo jak wam idzie ???Jesteście

ja szczerze mowiac mama dosyc tej kopenhadzkiej na jajka nie moge patzrec:P jestem happy bo mam 3 cm mniej w biodrach:) :) :) waga ciagle tylko 4 kilo ale moj barciszek mnie uswiadomil ze wazne sa cm bo miesnie sa ciezsze od tluszczyku:) i daltego waga w mier stoi w sb koncze kopenahadzka i nie wiem co dalej??? moze aczne jesc w miare to co domownicy ale na pewno w mniejszych ilosciach bo moj zoladek to taki malutki jest ze szok!! nie wiem co robic z ta kawa z rana bo ja tylko przy tejj diecie ja pilam a wy jak sadzicie zostac przy kawie??

Gość monisiap
no i jestem wczoraj było bez dietki a dzisiaj znowu ta cudaczkowa podobna do kopenhaskiej mam nadzieje ze schudne tyle ile chciałam to znaczy tak żeby ważyć 50 kg, nie waże sie bo wczoraj poluzowałam i zjadłam nieco więcej niż chciałam ale po ubraniach widze że lecą z tyłka, a jak tam wy dziewczynki i ty weselna babo?ciekaw czego ty nie chudłaś na cudaczkowej ale byłaś pewnie zbyt niecierpliwa i dlatego, ja myśle że schudne dlaczego nie? prawda?????

Gość WSELNA BABA
NO PEWNIE MONIAP SPRAWDZ!!! JA DZIS MAM 2 DZIEN KOPENHASKIEJ I JEST CUDOWNIE MAM DUZO PRACY DZISIAJ SPRZATAM ITD ITD ODEZWE SIE JUTRO NAR4NO POZDRAWIAM

DZIŚ 3 DZIEN KOPENHASKIEJ I 1 KG MNIEJ :) TO LUBIĘ... no i jak tam moniap ?? a gdzie nasz kolerzanka na głodówce?? kurcze cos sie z wami dzieje co??

Gość monisiap
jestem jestem oczywiście na dietce cudaczkowej 2 dzień jest w porządku aty weselna babo na 3 dniu rozumiem kopenhaskiej. U mnie jest w porządku mam nadzieje ze schudne te 4 kg w końcu na tej dietce no i nie bede się objadać po jej zakończeniu mam zamiar ograniczać barrdzo węglowodany zresztą już się do tego przyzwuczaiłam że jem mało węgli jak na razie się trzymam i wierzę że to odchudznie jest dobrym wstępem do zmiany nawyków żywieniowych. nie martw się ja jestem cały czas z wami, trzymajcie się kobitki no i piszcie jak wasze postępy dietowe

Gość monisiap
no co tam dziewczynki sie tak nie odzywacie!!!!!!!

Witam Cie moniap jestem jestem Dzis 4 dzień kopenhaskiej . A ty jak sie trzymasz na cudaczku?? Widać tylko my dwie zostałysmy na topiku .Chodz dobrze bo trzymamy diete :)

czesc ja jestem mam dzisiaj 3 dzień kopenhadzkiej. jak sie czujesz. Robisz jakieś odstepstwa ?

Gość monisiap
ten cudaczek jest w porządku i ja nawet nieco szybciej chudne niż na kopenhaskiej, ale musze powiedzieć że jest to dieta trudniejsza bo i mniej się zjada na niej a może tak odczuwam, bo troche kopenhaska mnie osłabiła a teraz ta, ale powtarzam obie nie są takie straszne kto spróbuje to na pewno nie bedzie narzekał a jeszcze jak efekty beda to rewelacja odezwe się potem

:) WIECZOREM SIE WPISZE :) JAK ZAKONCZE KOPENHASKA ROBIE 2 DNI GŁODÓWKI OCZYSZCZAJĄCEJ I POTEM 2 DNI WARZYWNE :) A POTEM MMA ZARAZ WESELE WIEC PO WESELU NADAL BEDE SIE ODCHUDZAC TYLKO TROSZKU SPOKOJNIEJ :) WAGA DZIS POKAZAŁA 60KG CZYLI W SUMIE 8,5KG MNIEJ NIZ NIE CAŁY MIESIĄC WCZEŚNIEJ :) pozdrawiam was

A W SUKIENKE JUZ WESZŁAM WYGLADAM SLICZNIE NO ALE MOGŁABYM LEPIEJ :) JAKOS TAM MI SIE NAWET ĆWICZYĆ NIE CHCE :(

Gość monisiap
hej to super weselna babo że idzie ci tak fajnie, dla mniejak pisałam cudaczek jest w porządku bede go stosować aż do powrotu chłopaka, czyli jakieś jeszce dwa tygodnie i wtedy zobaczymy co dalej, ale sądzę że przejde na south beach na 1 fazę. Troszkę szkoda że weselna babko nie jesteś na cudaczkowe dietce, to byśmy szły łeb w łeb, ale dobrze że wogóle ktoś jest ze mna bo inne kobitki to chyba zrezygnowały bo mało kto się tu odzywa, jak myślisz czy jak jestem na cudaczkowej i wypije jeszcze jedna kawę w ciógu dnia to zmieni to wynki moje? teraz jestem po klacji tzn. po 2 jajkach, sałacie i szyneczce i łykam witaminik dla dzieci typu marsjanki

hejka babaeczki!!! ja przed ostatni dzien na kopenahadzkiej!! jest ok!!! ale mialam dzisiaj szkole i zjadalm taka kanapke bufetowa!! a nie wroc dzisja ostani dzien a to moze nie zaszkodzi!!! bede tu zagladac!1 bo mimo ze koniec diety kopenahdzkiej to nie koniec z odchudzamniem!! ale bez zadnej specjalnej diety mniejsze porcje i takie tam ogolne zasady!! milego weekendu