BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 i nadal niema wiesci...pewnie juz sie raduja .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 u mnie tez jarzynowa :) ,widze ze wszystkie pobudzone i czekaja na wiesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 u mnie dzis tez jarzynowa :) widze ze wszystkie pobudzone i czekaja na wiesci. ja tez bralam clostilbyget i potem 2 miesiace luteine udalo sie i jestem teraz w 12 tyg.luteine i tak teraz lykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Luty 19, 2008 Betty__pewnie wszystkie teraz czatują i tylko Odśwież :-) A Fasolka pewnie o nas zapomniała Zupka gotowa:-) To smacznego życzę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 jak widac wiesci brak....zajrze pozniej co u Was? Aktualnie glowa mi peka, to taka mila odmiana po bialej sluchawce, sprobuje przespac ten bol glowy, moze sie uda..... w takim razie do zobaczenia. Omega___dobrze,ze chociaz goraczka ustapila, znajac ciebie to juz jest powod zeby pracowac ze zdwojona sila, malo pracy i zero kaszlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 mężatka-dokladnie tak jak piszesz z tym ze zupka na półmetku :) tak jakos kafe mi wolno chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 mężatka-dokladnie tak jak piszesz z tym ze zupka na półmetku :) tak jakos kafe mi wolno chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Luty 19, 2008 fasolka nie badz sadystka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 Malolepsza - jakbyś kamerę na mnie skierowaną miała:D oczywiście, że leżę z laptopem w łózku i pracuję:P:P:P bo przecież inaczej to można p*****ca dostać:P od piątku w pozycji horyzontalnej, już mnie każda stara kość boli od tego leżenia, tak więc trochę pracy to ciekawa odmiana:D Fasolka - nie trzymaj starej chorej kobiety w niepewności! Surfitko - a cóż tak zamilkłaś??? Wszystko u ciebie ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 NO PROSZĘ - JAK WY NORMALNIE Z CIEKAWOŚCI NIE MOŻECIE WYTRZYMAĆ - NAWET ŹLE DZIAŁAJĄCE CAFFE - TO MOJA WINA :p OK JUŻ WAM MÓWIĘ - II KRESECZKI GRUUUBEEE JAK BYK :D ZAŁĄCZNIK DAM POŹNIEJ NA MÓJ FOTOSIK :D ALE NAJPIERW COŚ ZJEM.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 szczere i gorace usciski i GRATTTTULLLLLLLLLLLAAAAAACCJEEEEEEEEEE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla77 0 Napisano Luty 19, 2008 fasoleczka !!!!wow!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM ŻE SIĘ UDA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 fasolka - :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 :D dzięki kochaniutkie tak się cieszę normalnie taki cud że aż mi łapki się trzęsą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martt 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolko ja też szczerze Ci gratuluje naprawde :) Bardzo się cieszę. Podczytywałam ciągle i czekałam na wieści od Ciebie z taką samą niecierpliowścią jak twoje topikowe koleżanki.Tylko nic nie pisałam. GRATULACJE !! Dziewczyny otwierajcie szampana na cześć Fasolki, jej meza i ich fasoleczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka___piekna nowina, ogromniaste gratukacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!superowo:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dspojnych 9 mscy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dwskakuj do drugiej tabelki:) Omega___dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla77 0 Napisano Luty 19, 2008 ŁADNA MAMA , ŁADNY TATA...ECH fajowo co tu gadać!!! , Dziewczynki to świętujemy!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 To może i ja z łóżka na imprezę wylezę???:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka caluski dla ciebie i twojego miska :):) tak sie ciesze.... G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Luty 19, 2008 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaa i stronka moja :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Luty 19, 2008 Nooooo wreszcie cudowne wieści :-):-):-) Bardzo sie cieszę no i serdeczne GRATULACJE :-) Oby tak dalej a Omega z Nelcia będa miały pełne ręcę roboty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Witam :) Fasolka - Ty to umiesz atmosferę podgrzać :D:D Wielkie wielkie gratulacje Nie myśl, że wymigasz sie od zapowiadanej imprezki :D Ciekawe czy będziesz październikową mamą czy już zahaczysz o listopad? Malolepsza - skoro tak zapraszasz i zapraszasz na tą jarzynową to się wpraszam na obiad. Zawsze to milej jak ktoś poda obiadek ;) Rany jak nie biel to chociaż głowa boli Justyna - ja dalej czekam na meldunek ;) Omega - Tobie to ciężko dogodzić ;) Zawalona robotą - źle, jest okazja poleżeć w łóżeczku to też kiepsko bo kości bolą ;) Telesforka - nie ma jak włoskie jedzonko, może na figurę najlepiej nie wpływa a le co tam na pyszny makaronik od czasu do czasu warto się skusić. Pokemonowa - nie powiem żeby mnie zadowoliło wyjaśnienie przyczyn dyskomfortu :( Co to za frajda gdy coś uwiera ;) Niestety dla facetów bardzo często ciąża a zwłaszcza badanie nasienia to pewien dowód męskości. Ani - Ty to masz zdrowie, gimnastyka, taniec - podziel się zapałem bo ja i owszem może i bym się wybrała jak jest daleko a jak przychodzi co do czego to dziwnym trafem np. nie mogę znaleźć czepka na basen, sznurowadło w butach sportowych się urwało itd. ;) Jeszcze jak jest ciepło to od czasu do czasu lubię wyskoczyć na rower i pojeździć, ale oczywiście na łonie natury. Bo taki normalny rower treningowy to już w ostatni kont w domu wcisnęłam :P Mężatka - z tym luzem to niestety nie do końca - właśnie zagłębiam sie w kompilację mojego magistranta ;) Skoro źle tolerowałaś ten antybiotyk to dobrze, ze z niego zrezygnowałaś tylko koniecznie musisz się doleczyć - nawet domowymi sposobami bo takie niedoleczone przeziębienie może wrócić ze zdwojoną silą :( Dużo zdrówka Milla - no, no, no jestem wielka podziwu na temat wywodu o zachodzeniu w ciążę. Wzruszyłam sie tym porównaniem do przyjaciela. Aisza - skoro na Ciebie pogoda wpływa sennie to i dzidzia też może mieć słabszy dzień. Podobno dobrze jest zjeść coś słodkiego co doda nam i przy okazji dziecku energii, położyć się na pewno maleństwo przypomni mamusi o sobie. Poza tym maleństwo ma jeszcze sporo miejsca więc jak sobie drzemie to słabiej go odczuwasz. Poczekaj jak podrośnie i dostaniesz porządnego kopniaczka to zatęsknisz za tymi delikatnymi muśnięciami :D Betty - to do Cibie na jarzynową też sie wpraszam :D Ryba__lufa - i po co było na urlop jechać - tutaj taka impreza przechodzi Ci koło nosa ;) U mnie dzisiaj od rana akcja ratunkowa :P Już wczoraj wieczorem M coś bąknął, ze ósemka mu sie odezwała. O 2 w nocy pobudka i do rana czuwanie. O 6 był już tak opuchnięty że oko ledwie było widać. Punkt 8 rtg szczęki i prościutko do chirurga. Wyrok stan zapalny, 8 tak rośnie, ze nie ma jak wyjść - dłutowanie. Cale szczęście obyło sie bez zakładania szwów.Jak miał dłutowaną pierwsza 8 to trwało to 1,5 godz. skończyło się założeniem 5 szwów i tygodniowym zwolnienieniem z pracy bo nie chciało się goić, nie mógł jeść ba nawet z porozumiewaniem były problemy. Szedł sino-zielony do chirurga ale całe szczęście nie było strasznie. Pozdrawiam WSZYSTKIE serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 19, 2008 ZUPKI STARCZY DLA WSZYSTKICH -ZAPRASZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka jakze sie ciesze :D:D:D:D:D Wykrakalam ci ta imprezke, wystarczylo wpisac sie do naszego topiku i juz szczescie wyczarowane przez te czarownice topikowe :D:D:D:D:D:D Omego, jakos nie mam nastroju do pisania :o Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka jakze sie ciesze :D:D:D:D:D Wykrakalam ci ta imprezke, wystarczylo wpisac sie do naszego topiku i juz szczescie wyczarowane przez te czarownice topikowe :D:D:D:D:D:D Omego, jakos nie mam nastroju do pisania :o Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Luty 19, 2008 Witam dziewczyny Fasolka_________moje GRATULACJE Owszem bedziemy miały z Omegą pełne ręce roboty ale jaka to będzie przyjemna robota nikt nie będzie miał tylu wnucząt co my :D:D:DłD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolko z całego serca ci gratuluję! U nas wszystko dobrze, bylismy dziś na kolejnym szczepieniu Natalka nawet nie zapłakała taka dzielna z niej dziewczyna! Ładnie przybiera na wadze, niemalże książkowo - 5 kg do kochania Ogólnie wszystko bardzo dobrze. Postanowilismy z M się nie zabezpieczać bo chcemy mieć drugą dzidzie:D Fasolko jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pokemonowa Napisano Luty 19, 2008 FASOLKA______ moje najszczersze gratulacxje bardzo sie z toba ciesze zycze duzo zdrowka dla waszej calej rodzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Mam nadzieję, ze się otworzy prawidłowo http://th.interia.pl/20,g3a0d162c1573929/i650772.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 dlaczego nie jestem zdziwiona - trzeba skopiować i wyrzucić spację z linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach