Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia87

Ile razy podchodziliście do egzaminu praktycznego na prawko jazdy??

Polecane posty

Ja zdalam za drugim, ale sporo wyjezdzilam zanim sie wzielam za zdawanie. Tylko ze ja zdawalam w anglii, tu chyba jakos latwiej.

Jestem Happy i odrobine w szoku :) szybko i na moja korzysc od wczoraj ciesze sie jak szalona:> 26 czerwca mam 4 egzamin praktyczny na koszt WORD Odlewnicza:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no to gratuluje i czekam na wiadomość o pozytywnym wyniku:D tylko ciekawe że skoro zrobiłąś wszystko idealnie to czemu ci teo egzaminu nie uznali...-przecierz mają taśmę z twoimi zmaganiami...

Wi-Olka-Demolka no miałaś mówić jak ci poszło na tym egzaminie bo z tego co pamiętam to dzisiaj go miałaś.

Gość sdery
zdałam za 5 ;/ a zawsze mialam takie bledy, ze heeeeej, ale co tam, pana egzaminatora trzeba sluchac ;)

ja za czwartym na Odlewniczej zdałam, ale żałuję tych nerwów, które na to straciłam :/ poprzednie błędy ? wszystkie na jeździe do tyłu , manewry na mieście :/ 1. parkowanie równoległe 2.zawracanie cofanie 3.wyjazd tyłem z prostopadłego park / ;/ za 4 razem miły pan unikał ze mną nawet skrętow w lewo :)

ooo... to szkoda...ja mam 3 podejście już w poniedziałek 3majcie kciuki za mnie;)

Gość Beeeeeeeta
Ja od jutra zaczynam jazdy i troszke sie obawiam na jakiego instruktora trafie. Mozecie mi powiedziec co sie robi na pierwszych jazdach? Qrde nie wiem czemu ale sie z lekka boje..

nie zdałam... nie z mojej winy... najpierw stary h** sie doczepił do mnie że mam źle ustawione lusterka a potem jak ju ż zjechałam z łuku i jechałam na górke na ręczny i wtedy gościowka która tak samo zdawała nie wyrobiła się na łuku i wjechała mi prawie pod samochód ale naszczęście udało mi się w ostatniej chwili odbić kierownicą i ją ominełam ale tego \"pachołka\" którego ona przewróciła już mi się nie udało ominąć.... no i egzamin został przerwany ponieważ niby że ja stworzyłam zagrożenie w ruchu drogowym i to jeszcze na placyku... normalnie aż się upłakałam;( a co do nauki jazdy to słuchaj instruktora....

Gość milllllauwuwaza
ja za dwa tyg. zdaję 6 raz, nie wiem czego nie umiem, niby wszystko umiem, ale zawsze kur.... coś. ze stresu.....

Gość julci przyszły kierowca
A gdzie zdajecie?

ja w pt oblałam 3. raz... znowu ten pieprzony łuk.facet mi powiedział, że DOTKNĘŁAM lusterkiem tyczki, kiedy jechałam już na prostym odcinku do tyłu...ja tego nawet nie zauważyłam. i zarzucił mi, że nie patrze w lusterka boczne. ehhh w środę umówię się na następny termin. Andzia87-->kiedy masz egzamin? idziemy jak na razie łeb w łeb z tym obelwaniem...:/

Gość uppppppppppppppppppppp

ja narazie zrobiłam sobie przerwe,pójde ustalić następny egzamin dopiero po 1 sierpnia-musze oddychnąc po tej ostatniej ale drastycznej porażce... wziełam sobie urlop od tych egzaminów:)

Gość Andzia 87
życze ci aby było ostatnie...

ja wczoraj umawiałam sie na 4. egzamin i najbliższy wolny termin to 31.08...masakra, 5 tygodni :/

zdałam za 3 podejściem :D było super :classic_cool: za pierwszym razem miałam egzaminatorkę, ulałam na mieście :o za drugim razem miałam super starszego pana (od 4 rano nie spałam z nerwów) i coś mi na mózg na łuku padło... staranowałam tyczkę :o za trzecim razem- nie wiem jakim cudem znowu tego samego pana, co poprzednio, który kazał mi się nie denerwować i powiedział, jak wsiadaliśmy do samochodu: \"dziś zdamy ten egzamin\" no i tak też się stało- jeździliśmy praktycznie tylko wokół WORD-u, po terenach, któe bdb znam, bo tam się wychowywałam :D życzę powodzenia zdawającym 🖐️ p.s. ciekawe czy padlinka zdała

moim zdaniem jak ktoś za 6 razem nie zda to się nie nadaje za kierowce i lepiej niech nie jeździ bo ludzi pozabija… autobusy są, tramwaje, tym się przemieszczajcie

Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Pfy! Znam dziewczyne która zdała za 9 razem a jest świetnym kierowcom.