nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 ale to bez sensu. czemu nie moglo by byc jakiegos znaczka ktory by sie zapalal jak sie uda. a nie czlowiek ma objawy jakies dziwne bezsensowne i musi sie domyslac i stresowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 NINA po prostu spokojnie czekaj :-) Zajmij sie czyms :-) Ja sobie zamówiłam na allegro komplet do robienia kolczykó bo chce sie nauczyc :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 ja zajmuje sie hodowla storczykow, ale wczoraj mnie nosilo i wszystko kolo nich zrobilam. teraz dopiero za tydzien moge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Nina no to moze cos innego? Ja uwielbiam czytac ksiazki ale w domicu mi juz brakuje :-) Ale jeszcze mam cos w zapasie :-) A teraz chce sie nauczyc robic kolczyki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 aha wiecie kobiety co teraz jeszcze zaobserwowalam jak sie schylam i lekko uciskam brzuc to mnie boli i mam wrazenie jakby jedzonko mi do gardla podchodzzilo. przepraszam za szczego9lowy i malo przyjemny opis ale martwie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 nina masz racje ale moze po takich staraniach, w pocie czoła, bedziemy bardziej doceniac ten dar :-) ja sie nastawiam na okres wiec nic mnie nie zdziwi :-) moj lekarz mi opowiadal o jednej swojej pacjentce, nie mogla zajsc w ciaze przez lata a w sumie byla zdrowa i juz nawet zaplacili za in vitro w Łodzi, podobno 19 tysiecy ale zanim pojechala na zabieg to sie wybrala z mezem na wakacje i wrocila w ciazy :-), mijalam to kobiete w drzwiachu gina wiec historia raczej prawdziwa :-) takze nawet beznadziejne przypadki maja szanse, my to pikuś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Nina a duza masz kolekcje storczyków>? Ja mam kiepska reke do kwaitków :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 KOLOKOKTA NO PEWNIE ZE CUDA SIE ZDARZAJA :-) Albo sa takie osoby co juz adoptuja dziecko bo mysla ze nie moga mies własnego a wtedy kobieta zachodzi w ciaze bo przestaje sie stresowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 kolokokta ja znam pare ktora starala sie 20 lat, ale dla mnie kazdy miesiac to wieki cale. czekajaca wszystkich mam 11 w tym 3 kwitnace, reszta odpoczywa na zime :P czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Nina to 11 to duzo :-) Ja mam tylko w sumie pare kwaitków w domu :P:P:P A tak wogóle to mam za słabe parapety by mohły na nich stac kwiaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Przepraszam za moje bledy ortograficzne i za brakujace literki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 ja storczyka nazywam kwiatkiem dla leniwych, bo podstawowa opieka nie wymaga wiele zachodu. za to efekt jest potem ekstra. jedna roslinka kwitnie mi juz 4 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 ja nigdy nie lubilam kwiatow ale jak zamieszkalam z mezem to tak mnie wzielo na hodowle, ze mam zawalone wszystkie parapety :-) najlepsze jest to, ze wszystkie rosna na oknie od zachodu a od poludnia tylko storczykowi sie podoba :-) nina, mowie Ci nastaw sie na okres i nie mysl o ciazy, tak jest latwiej, mniej rozczarowan a co do bólu przy pochylaniu to dzisiaj tez zauwazylam to dzisiaj u siebie jak odkurzalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 zmykam rozwiesic pranie, bede jutro, buziaki i trzymajcie sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 storczyki lubia slonce i kapiele wodne :P pewnie dlatego podoba mu sie na poludniowym oknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Mnie ciągle boli lewy jajnik, tzn raz przynajmniej na dzien zakłuje. Wczoraj lekko mnie pobolała macica ale leciutko i krótko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 KOLOKOKTA no to do jutra :-) Miłego rozwieszania :-) Ja tez sie bede powoli brała bo tlyko przy kompie siedze :( Ale zupke na jutro juz mam ugotowana :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 No to tez ide, bede jeszcze wieczorkeiem na chwilke :-) Koło 21 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 to ja tez spadam. milego popoludnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Wzjamnienie NINA :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Hej dziewczynki....ja już w domciu po pracy, obiad gotowy ,czekam na M.....ma być do godzinki....nie mamy zajęć z tańca bo odwołane z wiadomych powodów i bardzo dobrze bo i tak bym dzisiaj nie dała rady iść....W pracy koleżanka podała mi zastrzyk ale coś czuje że dupa i przestaje działać...:(.....a tak w ogóle najchętniej przespałabym jakis tydzień ...:(:(:( Nina u Ciebie ogromne szanse:):) Dziewczyny...nawte nie potrafię się cieszyć z nowego mieszkania......:(jeśli jeszcze dowiem się czegoś niepokojącego na wizycie za tydzień to ja już nie wiem jak to wytrzymam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Szarlotko trzymaj sie !!!!!!!!!! Jestem z TOBA!!!!!!!!! To masz teraz @ bo ja juz sie kompletnie pogubiłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Czekajaca......no niestety:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 hej wrocilam od gina wlasnie. no i tak: dostalam clo na wspomozenie owulacji i mam sie starac od kolejnego cyklu:) jesli sie nie uda to mam zwiekszyc dawke leku i dalej probowac. powiedzial mi gin ze jak w ciagu 3 cykli nie zajde to M ma isc na badanka. no i mamy sie starac w pozycji "od tylu" bo mam tylozgiecie macicy i taka pozycja ulatwi mi zajscie. poza tym mam niedrozny jajowod i dlatego mam brac clo zeby jajeczko bylo na tyle silne by sie przebic:) ale sie ciesze slonca ze to nic powaznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 no widzisz Kochana :):):) bardzo sie ciesze... teraz prosze brac i sie stankowac :):):) Buziaki dla Ciebie Kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 super justys!!! ciesze sie,ze to nic powaznego :) czyli za miesiac pierwsze testowanko :) nie sadze byscie mieli problemy z zajsciem,musisz tylko uwazac podczas noszenia szarlotka...kiedy jest taki dzien,gdy juz nie starcza nam sil,kiedy myslisz,ze gorzej byc nie moze....spojrz na tych kalekich,tych co stracili kogos bliskiego...spojrz na ich bol i ponownie przyjrzyj sie swojej sytuacji :) a jesli nadal bedzie ci zle,to pomysl sobie,ze jutro bedzie nowy dzien i nowe mozliwosci :) pozdrawiam goraco :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 justys no to super ze to nic powaznego. a tak sie kochana balas. ciesze sie i trzymam kciuki. do dziela znaczy do staranek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 kobiety u mnie bol prawie ustapil tylok tak lekko czuje. czyli to ewidentna @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 co tu tak pusto?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 justus no wlasnie nie wiem. co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach