nerwusek26 0 Napisano Maj 28, 2010 wiesz co powiem Ci ze to w sumie nieładnie... miałam tyle kompletow i zaden nie wrocił :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 kamilla istnieje jeszcze np pociag :) nerwusku no cos ty nie macie zadnej plyty? Rafal pracuje teraz na innej zmianie ale moze widuje sie z Jarkiem to moze sie spytac czy pozyczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 do nas powracaly moze dlatego ze mielismy ich az 7 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 28, 2010 na a ja 7 miesiecy po slubie:) a dopiero co czekalam na ten dzien, czas szybko leci..... juz pol roku staran o dzidzie. a ja plytke mam ale nwet nie obrobiona tylko taka na surowo nagrana:) jakos nie mamy czasu zeby ja zawiesc do obrubki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Nio to ja wiem i z przyczyn przeze mnie niezaleznych;) trzeba bedzie nim przyjechac jezeli zdcydujemy sie w koncu na spotkanko:) ale fajnie by bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 28, 2010 ale najpierw trzeba je nagrac... :P nawet swoich oryginalnych nie mam :( mamy tylko kasety video :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 a oryginalnych to nikomu nievdawalismy. a ogladalam je tylko raz i to na szybko polowe przewijajac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Czas szybko leci dziewczynki no ale takie zycie:) Ten miesiac to mamy z M imprezkowy:) 1 dzien dziecka, 4 nasz slub, 17 urodziny mojego najmlodszego brata i dziesiata rocznica z M, 19 konce 23 latka, a 20 mamy chrzsciny bratanka mojego M. Po prostu sajgon:) Justys u nas moj brat sredni bedzie kamerowal i nie bedziemy nigdzie oddawac tylko M bedzie sklecal nagranie zeby jakas pamiateczka byla na stare lata;) U mnie na osiedlu jest taka para staruszkow, on ma 72 lata a ona 68 lat sa ze soba 48 lat i mimo tak dlugiego stazu to gdy ida na zakupy czy chocby na spacer zawsze ida za raczke albo objeci:) widac po nich ze nadal sie kochaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 mialo byc z przyczyn odemnie niezaleznych:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 kobitki narazie sie nie odzywam bo sciagam film i zostalo mi 10 % i chce zeby sie skonczylo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 28, 2010 a ja ogladam top sopot :P Kamilla ja mam wesele 26 czerwca siostry... ale tez 1 dzien dziecka, 3 urodziny taty, dzien ojca... same imprezy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 juz jestem bo i tak mi transfer siadl :) poszla bym na jakies wesele co do imprez to mam Dzien Dziecka w pracy pozniej festyn rodzinny Dni Radomska dzien ojca i Uroczyste zakonczenie roku szkolnego - i ta impreza mnie najbardziej cieszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 no i ja przypominsm ze planowane jest spotkanie forumowiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 co tu tak nagle taka pustka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Jestem ninus :) Czerwiec zapowiada sie ciekawie:) Ja tez jestem za spotkaniem:) jak cos mam dzialke kolo serocka:) tzn moja matula ma ale nie bedzie problemu:) W koncu musimy sie spotkac przy piwku lub soczku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 28, 2010 no własnie tez sie nad tym zastanawiam... no za ponad pół godzinki M wróci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 kurcze tylko trzeba bedzie to zaplanmowac wczesniej zeby kazdej pasowalo i zeby dojezdzajace zorganizowaly sobie nocleg moj wraca za poltorej godzinki pewnie bede juz smacznie spala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Jakby wypalilo spotkanko w koncu mialy bysmy czas sie wygadac;) tylko jestem ciekawa jak nasi M to zniosa;) chyba ze ich w planach nie uwzgledniamy i robimy babski wyjazd integracyjny:) Nerwusku a jak Twoj M sie czuje po tym co sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 jak znam swojego to powie ze on z babami nie bedzie siedzial i nie przyjedzie no chyba ze mu obiecam piwo :) i ze bedzie mogl siedziec z facetami to moze sie skusi choc nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 28, 2010 NO I ROZPRAWA SIE NIE ODBYŁA:(PZU SIE NIE WSTAWIŁO:( NORMALNIE MAM NERWY ŻE SZOK:( JUŻ NIE PLAMIE:) SZARLOTKA A JAK U CIEBIE??LASECZKI LECE NUNU:)PAPA DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Ninka ja myslalam o spotkanku integracyjnym kilku dniowym;) zanim Wszystkie sie wygadamy to zejdzie sie troszke, trzeba tez sie odstresowac i nastawic pozytywnie wiec jeden wieczorek nie wystarczy;) najlepiej to jakas dzialka czy cos w tym stylu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 28, 2010 Kamilla M był wtedy ze mna na wizycie ... był w szoku :(:(:( wspierał mnie bo ja sie kompletnie rozpadłam :( dzieki niemu przetrwałam to ... w szpitalu cały czas był przy mnie ... ale podobno jak pojechałam na zabieg to łzy mu poleciały , nie wytrzymał i wyszedł sie przewietrzyc jak moja mam przyjechała... teraz co godzine dzwoni do mnie co robie, jak sie czuje... jeste najwspanialszym facetem na świecie, jest takim moim Aniołem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 no tak tylko zeby byla mozliwosc zorganizowania jekiegos noclegu skoro kilkudniowa, i zxeby bylo tak mniej wiecej po polowie drogi zeby kazda miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 28, 2010 Nina ja jestem jak najbardziej za, na wakacje sie nigdzie nie wybieramy, tak wiec weekend jak najbardziej wskazany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 my tylko planujemy kilka wyciczek :) ale generalnie tez jestem do dyspozycji zwazywszy ze jak zaczne urlop czerwca to skoncze 31 sierpnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 juz sciagnelam filmik zaraz musze go zobaczyc reklamy w tv zapowiadaja sie niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 28, 2010 cgyba wszystkie poszly spac albo sie starac to ja w takim razie tez sie chyba powoli zbieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Nerwusku mezczyzni inaczej przezywaja tego typu sprawy niz my. Oni mimo tego iz cierpia nie pokazuja lez otoczeniu i do tego wspieraja partnerke troskliwoscia i czuloscia( oczywiscie nie wszyscy nie ma tak dobrze niestety dranie tez istnieja) . My nasze cierpienie bardziej uzewnetrzniamy i wsparcie faceta jest w takich chwilach bardzo potrzebne. Pozdrow go slonko i powiedz ze jestesmy z Wami:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 28, 2010 Hej lachy....wróciliśmy cali i zdrowi!!!:):) Monika...ja już też nie...ale czuje że się zbliża:(@...... Kobiety co do spotkania ja jak najbardziej za jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 28, 2010 Ninka zanim sie wygadamy to weekendzik bedzie stanowczo za krotko wg mnie tydzien to minimum;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach