Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Nie tylko Ty kochanie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Wszystkie juz lulu poszlyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 przepraszam ale nie mam siy nawet pisac.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Rozumiem kochanie:* Kurcze tez zazdroszcze berbelkowi, wiem ze ten cykl stracony i @ bedzie niebawem :/ Mam cicha nadzieje ze moze nastepny nie bedzie stracony...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Chyba czas isc spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Dziewczynki dzień dobry!!!!!!!!!!! Przepraszam że tyle nie pisałam ale wyrwałam w końcu M na weekend...pojechaliśmy do Budapesztu...pięknie było!!!!!!!!!!!!Strasznie jestem zadowolona,wróciliśmy w niedzielę wieczorem późno ale za to wczoraj dopadło nas jakieś przeziębienie, oboje z M kaszlemy,smarkamy itd.....tylko mała nam się uchowała, dziecko miało radochę jak nigdy dotąd.....:) U mnie dzisiaj 8 dc...strasznie krótki miałam ten poprzedni cykl bo 24 dni:(...nie wiem jaki będzie teraz, w środę mam wizytę ma się zacząć monitoring...ale zobaczymy....mój M za to dopiero ma badanie nasienia w piątek więc po wizycie....no ale trudno....poczekany... Kamilko pięknie wyglądałaś!!!!!!!!!!!!!!! Boska sukienka!!!!!!!!!!!!!! I wiesz co???? Zaskoczyłam się miło bo moja kochana będziemy nosiły to samo nazwisko...zbieg okoliczności:):):) Dziedwczynki nie wiem kiedy nadrobię zaległości ale od dzisiaj już czytam powolutku...mam nadzieję że nic nie przeoczę...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hej co tam u Was?? byłam dziś na krwi i wyniki morfologii z płytkami będą dziś ale niestety FT4 dopiero w czwartek :( więc muszę czekać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hej slonca kama piekne zdjecia, zazdroszcze pogody bo mi na sesji nie dopisala:( berbelku dzidzia rosnie i bedzie dobrze wszystko:) a o tarczyce sie nie martw bo moja kuzynka tez miala tarczyce i cala ciaza minela jej spokojnie i bezstresowo i ma zdrowa corcie:) a u mnie dzis 6 dc i wkoncu koniec @. staranka zaczniemy dopiero w 14 dc bo wczesniej nie ma sensu bo owulka i tak dopiero w 19 lub 20 dc bedzie. pozdrowienia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Witam. No u mnie sie @ rozkreciło wiec tabletki działaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Justys no to owocnych staranek w tym cyklu !!!!!!!!! Berbelku mam nadzieje ze wyniki beda dobre! I ta te tarczycowe takze!!!!!!!!!!!! No ja ja teraz po operacji regularnie 3 razy do roku badam a po operacji to co 2 miesiace około badałam hormony tarczycy. Szarlotko to super ze wyjazd sie udał!!!!! I duzo zdrówka Ci zycze!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Nie ma nikogo ? :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Czesc :) szarlotka Ty to masz power :P zazdroszcze Ci takiego wyjazdu... ja tez jestem chora, angina mnie dopadła :( czekajaca ale ładnie kilogramy lecą... ja tez powinnam zrzucic pare kilo, ale nie moge sie zebrac ! justys Maleńka tyle razy Ci powtarzam, zebys tak dokładnie nie czekała, nie wyliczała dni... starankuj sie wtedy kiedy macie na to ochote.... będzie dobrze, zobaczysz :) jutro mam kontrolna wizyte a w czwartek wracam do pracy.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Nerwusku współczuje anginy, a byłas u lekarza? Bo na angine najczesciej jest antybiotyk albo jakies leki odkazajace itp bo migdałki maja sie trudno same wyczysicic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Dzeikuje, ale kilogramki ida powoli ale madrze :-) Dawniej to chudłam bardzo szybko ale niestety tez szybko powróciło jojo. Teraz wolniej chudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Czekajaca tak byłam wczoraj... dostałam antybiotyk... ja tylko na angine choruje... zawsze mnie tak gorączka wymęczy, że masakra :( pół nocy nie spałam, temp nie chciała spasc :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Ojej :O No to kuruj sie szybiutko i duzo zdrówka CI zycze!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Wiem co przezywasz bo miałam pare razy mega angine i doslownie płakałam bo nie mogłam nic przełnkąć :-( I mój maz miał srednio angine raz na 3 miesiace i ma w sumie migdały do wyciecia przez te własnie ostre anginy... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Hej sloneczka:) Szarloto to bedziemy prawie jak rodzina;) Zdrowka i super ze wyjazd sie udal:* Justys fakt pogoda byla piekna:) Smiejemy sie ze moja mamusia nam zamowila;) Zgadzam sie z nerwuskiem ze powinnas z M starac sie kiedy macie ochote :* Nerwusku zdrowka zycze:* Czekajaca kochanie to teraz coraz blizej do staranek trzymam kciuki:* U mnie 20dc i do @ coraz blizej:/ Buzialki dla reszty sloneczek:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Berbelku bedzie dobrze nie zamartwiaj sie kochanie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Jest tam ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Kamilla:):)nudzi Ci się :)obiadek mężusiowi gotować:):):)ja już mojemu ugotowałam,teraz zostaje mi czekać choć i tak pewnie będzie duuuuuużo później... ale jeszcze koło 15.00 ma mnie odwiedzić koleżanka z pracy...poplotkujemy.... dziewczyny ale mój szef mnie wkurzył..zadzwonił do mnie w sprawie L4 ,że dzisiaj mija termin dostarczenia!!!!!!! Kurwa....ale mnie wnerwił, już nie ma się czego przyczepić to się tego czepia...ale mu stoi ością w gardle że ja siedzę w domu ,pogoda ładna a on musi przez to w pracy być .........jak mu walne to L4 to mu w pięty pójdzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilo214 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hej dziewczynki!kurcze mam takie ptanko powiedzcie mi jesli zrobie test owulacyjny i wyjda kreseczki bee wspołzyła w przeciagu 24-48 h to czy sa ewentulanie jakieś tableteczki bez recepty w aptece ktore pomagaja ewentualnie na podtrzymanie tez ciązy tudzież zarodka;)....bardzo byłabym wdzięczna..probowałam przez 3 miesiace i nic teraz postanowilam sprobowac z testami owulacyjnymi myslicie ze sie uda??pozdrawiam i dziekuje za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 heh lilo :) nie wiem czy takie tabletki sa dostepne ... szarlotka moze Ci pomoże ;P ale 3 m-ce to jeszcze wczesnie... trzeba starankowac sie co 2, 3 dni i nie myslec o tym, a wszystko bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 szarlotko nie denerwuj sie !!! kiedy skonczyło Ci sie poprzednie zwolnienie??? a jak tam Twoja rączka, gips juz zdjety ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samira chandra Napisano Czerwiec 8, 2010 cześć dziewczyny. ja i mój narzeczony właśnie zaczynamy nieśmiałe starania o dziecko . od niedawna mieszkam w Krakowie i chciałam prosić o jakiś namiar na dobrego ginekologa położnika i najlepiej gdyby ten lekarz też pracował w szpitalu to wówczas z przyjęciem na oddział też problemu nie ma, ale to... dopiero w dalekiej przyszłości więc jeśli są tu jakieś dziewczyny z Krakowa to proszę Was o ewentualną pomoc. dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Lilo slonko 3 miesiace to króciutko podstawa jest nie napalac sie na dzidzie i kochac miedzy 9 a 17 dc chociaz najlepiej to kochac sie na pelnym spontanie i kiedy jest ochota w dni plodne jest zazwyczaj wieksza;) i na pewno sie uda;) Szarlotko mezusiowi nie gotuje bo sie odchudza i ma dietke;) a wogole to po dnia przesypiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 pol dnia mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilo214 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hej chciałabym starankowac sie co 2,3 dni ale niestety w naszym przypadku jest to nie mozliwe:(..po prostu musze wiedziec kiedy mam owulke i wtedy mozna strzelac tylko ze ja juz ta prrobuje 3 miesiace i nic..nie ktore kobiety raz i pach jest maleństwo:(..czasem nawet niechciane co mni dobija,ze takim jest łatwiej:(..a test owulacyjny pomoże mowią ze sprawdza sie w 99% dzieki za odp pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_rebeka_ 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 czesc laski:) kamilko a moglabym Cie miec w znajomych?tez bym chciala zobaczyc Twoje foteczkI:p A i moje bys zobaczyla,bo wrocilam wlasnie z(mam nadzieje owocnego)weekendu w Krakowie;) Buziaki sle dla wszystkich dziewczyn! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach