Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Regres:D przeciez to kafeteria- tu sie dzieją rózne rzeczy:p ale, ja powiadają celebryci: Nie wazne jak mowia! byleby mówili:D:D pozdrawiam

No tak Jovik masz 100% rację :) nie ważne jak? i gdzie ? najważniejsze że mówią ;) dobra , wklejam mój bilans : Nie palę już 489 dni (+ 00g36m43s). Ilość niewypalonych papierosów: 6846. Będę żyć dłużej o 52 dni (+ 07g09m55s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3252,01 zł! Ta kasa na dole mi sie bardzo podoba :) Szkoda tylko że nie odkładam jej :P ale i tak czuje to że tą 10 zł dziennie nie wydaję na śmierdziela :)

a moje dane;;;;; nie pale 1139 ilosc niewypalonych papierosow 27347 zaoszczedziłam 11 075,67 najbardziej podoba mi sie kasa a ile papierosow nie wypaliłam robi wrazenie co?? pozdrawiam serdecznie🌻🌻

dudka jesteś dla mnie celem :) tez kiedyś tyle będę miał dni bez fajki :) Ilość dni jest ogromna .... Mam nadzieję że ich nigdy juz nie zniweczysz ? Moje gratulacje dla ciebie za to że tyle nie palisz Jesteś dudka tutaj na topiku WZOREM do nasladowania BRAWO :D

pachnąca aga to jest oczywista oczywistość ale także pewnego rodzaju to nasza mantra :) 🖐️ Udanego i spokojnego piątku :D

Hejka🖐️🌻 pachnaca---kawki sie napije :) Milego dnia u mnie zapowiada sie ladny dzien sloneczko swieci :)

:) "Dopinam" sie do kawusi...mniiaaaammmmmmmmm:) dudka🖐️pachnąca i basiek🖐️ Regres- graba:) Słonko u mnie też swieci, grzeje mi prawy policzek przez okno:D Fajny dzień, lubie piątki, bo to zaraz weekend..:D Ale jak sobie wspomnę, że po piątku sobota i znów sprzątanie mieszkania to już ja może wolę popracować?:P Leniuszek mnie ogarnia ostatnio...:O Gdzie sie podziała żabcia? Wpada, zapodaje liste i spada bez słowa:( jak prawdziwy księgowy:p Teraz popracuje, odezwe sie później:)

Witam wszystkich, Wakacje się skończyły wiem mam nadzieję ze frekwencja na topiku wzrośnie ;) Ja przygotowuję się powoli do Wielkiego Święta ;)

Witam 🌻 no napewno bede sie starac aby dalej powiekszac stan mojej kasy :):)i nie wypalonych fajeczek Regres🌻i aby nigdy nie dac sie skuscic na papieroska za duzo mnie to kosztowało meczarni ...kazdy z nas wie ..i jestem dumna z mojego meza juz od pół roku nie pali.......zawsze złosliwiec mi mowił ze napewno rzuci ...bo on sobie palił ..a ja nie...i chyba mi pozazdroscił ... Jovik🌻zagladam tu czesto nie zawsze pisze ..ale postaram sie czesciej pisac duzo tu jest osob z ktorymi byłam wczesniej.. sądny dzien🌻cały czas trzyma warte i wiele innych znajomych ktorzy mnie chyba pamietaja I fajnie jest nie palic ...pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i pachnaco🌻🌻🌻

dudka to masz mądręgo męża, pozdrów go od nas :D Vonk Flacha na głowę będzie" Oj to już jutro Vonk :D nie omieszkam z tobą wypić :P Miłej soboty 🖐️ ide sprzatać piwnice :)

{kwiat] Ja juz odpoczywam po sobotnim wszystkorobieniu:D Posprzatane, zakupy zrobione, ciasto upieczone:D:D i w piecu napalone:) Tak, tak- pale w piecu, bo za oknem 6 stopni a wieczory w domu zimne. Postanowilam p***yć kalendarz i palić (w piecu, kochani, w piecu:D)... Dobra- spadam, bo goscie przyszli:D Pa

Ale ...masz fajnie jovik🌻tez chciałabym miec piec ale mieszkam w bloku i kapica ...na samej gorze to moze jakis kominek moglabym sobie zrobic nie??? i ciepełko bybyło :):):):)tak szybko to lato mineło ze naprawde az zal....ide troche w odwiedzinki do dzieci ..tymczasem wszystkim zycze miłego dzionka...🖐️🌻🖐️🌻

jovik------ja od poniedzialku przepalam,bo pizdzi rowno ;/ a teraz jeszcze pada znowu dudka witaj kochana 🌼

Witam Was kochani wypije tylko kawke---jesli ktos chetny to zapraszam----i pomykam ugotowac jakis obiad bo dzisiaj do pracy ide a tak mi sie niechce :) ale coz jak trza to trza :) Ja tez przepalam w piecu bo zimno :) zlosliwiec---gdzies Ty wszystko u Ciebie o.k.pomachaj nam choc :) Wszystkim milej niedzieli zycze pa 🖐️

🌻 Witam:D u mnie słoneczko, robi sie ciekawie:) Cos Złosliwca nie widać:( Kaj jestes? Daj znak:) bardzo Ciebie brakuje nam tutaj! Żabka, a Ty co? Nie ograniczaj sie do tabelek- skrobnij cos o sobie, bo nie wierze, ze Ci tak to BP lajtowo idzie:) Chociaz bardzo Ci tego zycze, ale wiem, jak to jest! Nie będę sciemniac, ze to łatwe było:( Dla wszystkich BP, Pachnidełek i Niesmierdzacych- całuski niedzielne:) Regres chyba ma wielki bajzel w piwnicy, skoro jeszcze tam siedzi:p:P

Zakończe te niedzielę, bo nikt tu nie zaglada:( Wywiało Was?? pozdrawiam i do jutra:)

Jovik naciorałem sie :( chyba ze 4 godziny sprzatełem ta piwnice wczoraj mieszkam w bloku ale do piwnicy mało kiedy zagladam Zmobilizowałem sie i wszystko z niej usunąłem czyli ja posprztałem :P ale ja nie o tym ;) Uffffffffffff zdążyłem jeszcze , ( jak widzę nikt tego nie zauważył:( )ale mieliśmy dzisiaj pić z niejaką Vonk tutaj :P) ale głownej bohaterki dzisiaj nie widziałem , ale co tam ,pewnie zajrzy jutro :) Vonk z okazji (DZISIEJSZEJ) rocznicy niepalenia życze ci nastepnych tak pieknych jubileuszy jak dzisiaj :) Swoją postawą i determinacją jesteś tutaj wspniałym przykładem na to że jeśli sie czegoś mocno pragnie to można zawsze to osiagnąć 🌻🌻🌻 👄 za to że jestes z nami i za to ze nia palisz !!!! MOJE GRATULACJE VONK ! i twoje zdrowie ,wznosze toast za ciebie :) BRAWO .... DLA RESZTY ZAŁOGI życzenia dobrej nocy i do jutra 🌻🖐️

Gość mmuska44
Vonk z okazji 1 rocznicy życzę Ci abyś nigdy nie chwyciła ponownie za śmierdziela. Życie jest piękne bez nich. Pozdrawiam pachnąco 🌻 ❤️

Witam🖐️ Vonk-----ja Ci powiem tylko tyle nigdy smierdzieli--i jeszcze skromny bukiecik dla Ciebie 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Pozdrowka 🖐️

Witam kochani, Trochę mi się przyspało dziś, ale już nadrabiam:) Jak impreza to impreza: proszę o kubeczki, już Wam robię pyszną świeżomieloną kawkę z mojego fiirmowego ekspresu. No i mam torcik, wielki i przepyszny, są też pyszne kanapeczki i kolorowe sałatki :) Drinki bede polewać troszkę później, bo nie chciałabym żebyście zbyt wcześniej popadali ;) A tak poważnie, to chciałabym Wam wszystkim (nie mogę wymieniać, bo na bank kogoś pominę, a tego bym nie zniosła) bardzo podziękować za ten wspaniały jakże rózny od poprzednich roczek. Rok temu straciłam jednego "przyjaciela", który nie odstępował mnie na krok przez 18 lat, a zyskałam całe wspaniałe grono oddanych przykjaciól i pewnie się powtórzę, jedynie dzięki Wam mogłam rozstać się z wyżej wymienionym "Panem". To był najbardziej toksyczny związek jak mi się trafił w życiu i jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w jego zakończeniu:):):) A więc, świętujmy!!!!!! P.S. Dziękuję wszystkim za gratulacje!!!!!!

Vonk:D Składam gratulacje a dla "toksycznego partnera" kop w djupe:P Częstuje się kanapeczka i innymi dobrami. Drinki po 13-tej wypije:D Obys nigdy więcej nie sięgneła za śmierdziela:D Buziaczki dla wszystkich👄 Dziś balujemy, co nie wrózy dobrze zważywszy, że od poniedziałku a jaki poniedziałek taki cały tydzień:D Ale co tam:D

Vonk i ja sie cieszę że tutaj jesteś :) że tutaj jesteśmy :D i ze nie palimy :) Jovik :) a ja nie piję od 13.00 ja juz teraz wznoszę toast za to nie palenie :) Najwyżej mnie odprowadzicie pod ramię do chaty jak będę zgonem :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować