Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarownicaDługożyca

35 kg mniej w 7 tygodni! Start!

Polecane posty

Gość sie usmialamhehe
ile 2 kilo hehe tuczniku a ile ci zostalo a ile wazysz teraz ile bedziesz za miesiac na gownianych dietach sie nie chudnie

prawidłowa waga 56 ... i się nie odzywaj w tamtym roku 7 kg mniej i teraz też daje radę...

Gość sie usmialamhehe
siedzisz juz dlugo na kafe efekty mizerne te 3 kilo bedziesz pol roku chudla hehe

wez się ogarnij... -3 kg. to ja w tydzień potrafię zgubić !!!

to co nawet wieczorem nie można posiedzieć na kafe? bo cały czas trzeba się odchudzać... Bo nie rozumiem twojego zachowania ...

ja pierdole a ty jesteś tępa/tępy odchudzałam się tylko przez tydzien teraz nie mam czasu na to i nie wyzywaj od szmaty bo ja mogę jeszcze gorzej Ci nawrzucać ....

kretynkami są te osoby które tu wchodzą aby komuś dogryźć !!!

ja też tylko odchudzałam się tydzień tak jak Ty fdfdf ale zbieg okoliczności, czytałam że mmm432 też tylko tydzień się odchudzała....musimy teraz wszystkie zacząć od nowa!!!!!!! od South Beach!!!!! postanowione!!!! ale tu niektórzy mają zryte berety ci co tak nam wrzucają "mięso"

Nie wiem dlaczego i w ogóle bez sensu ale na tej south beach źle się czuję... ;/ wczoraj bolał brzuch, dzisiaj mi było słabo a przecież się nie głodziłam ! z powrotem chyba wracam na 1000 kcal ...

a ja dziś zjadłam leczo, kotlet mielony, kanapki, placka.....kurcze jem więcej niż przed dietą :( a Ty Truskawiecka ile masz lat?

Gość Rahim1972
chciałem Cię wyrwać z tego g....a i chyba się udało ...to ja życzę Ci dobrego życia ...ale bez ironii i fochów ...naprawdę życzę Ci szczęścia . Piotrek

Super, że życzysz mi szczęścia....już kiedyś raz mi tak życzyłeś....o ile dobrze pamiętam.....

Gość germanistka86
Dziewczyny, a nie lepiej tak porzucić te wszystkie diety i po prostu zacząć się zdrowo odżywiać? Po prostu jeść mniejsze posiłki (za to więcej warzyw) i się ruszać. Szybki spadek wagi prawie zawsze prowadzi do efektu jojo, bo wracają stare nawyki. Moja kuzynka dobijała 4 lata temu do wagi 90 kg. Zaczęła jeść mniej i ograniczyła słodycze. Teraz waży 65 kg i jest szczęśliwa. Ja też kiedyś dużo ważyłam, a teraz 56/169. Wystarczy się ograniczyć i dać organizmowi czas.

Gość 454545
Lol jaki temat. Ja jakbym schudła 35 kg to bym ważyła jakieś 22 kg, przy wzroście 177 cm to już śmierć :P

germanistka Twoja rada jest bardzo dobra, kiedyś właśnie 10 lat temu waga mi wzrosła do 76 kg przez złe odżywianie, przez pół roku jadłam tylko ciemny chleb i dużo mniejsze porcje, schudłam do swojej normalnej wagi....trzeba jeść o połowę mniej i wtedy się chudnie, pić dużo wody, ruch a jeszcze nie jeść kolacji, efekt rewelacyjny....

Gość LuluzHonolulu
No to wam zazdroszcze ze chudniecie jesli tylko ograniczycie slodycze i jecie chleb razowy .Niestety sa ludzie ,ktorzy musza sie glodzic by schudnac ,inaczej waga nie drgnie .Tak jest u mnie ,moge zyc tylko na miesie jajach i warzywach a waga nie drgnie dopoki sie nie przeglodze .Wiec schowajcie sobie te dobre rady o zdrowym odzywianiu gdzies .Bo co dla was znaczy zdrowe odzywianie .Dla mnie to oznacza calkowite wyeliminowanie chleba ,maki i cukru a mimo to nie chudne .Zdolne jestescie do takich poswiecen ? Napewno niejedna z was zleciala by szybko z wagi przy takiej diecie ,a u mnie przez miesiac nawet waga nie drgnela .Tyle w temacie .

no tak.....ale czym jest waga ??? jak ludzie się całe życie kochają...czy wtedy się myśli o wadze?....przecież w życiu nie o wagę chodzi, prawda?? tylko o coś więcej....pozdrawiam Wszystkich walczących z nadwagą;)

Gość pulpetowa dama
Ja kilka lat temu wyeliminowałam z diety: pieczywo, napoje, mąkę, makarony, fast foody, wędliny, słodycze, cukier. I żyję tak z pięć lat :P I jakoś nie cierpię mąk i katuszy 🖐️