Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jag贸dka_Nie_Malutka

Od jutra dieta - start 10.09.2012 r. Do 艣wi膮t 20 kg - 25 kg mniej. Zapraszam!

Polecane posty

No i zgrzeszy艂am. Cholera, nie mog艂am sie oprze膰. Kole偶anka ma urodziny i cz臋stowa艂a ptasim mleczkiem i michaszkami. Zjad艂am jedno i drugie. Ale po 1. Ach.... :( s艂ab膮 mam wol臋... :( Ale mam nadziej臋, 偶e dzi臋ki temu, 偶e zjad艂am to rano - zd膮偶e to spali膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam:) Mo偶na si臋 przy艂膮czy膰?? Jak przeczyta艂am sam nag艂贸wek Waszego topiku, stwierdzi艂am o co艣 dla mnie:) Musz臋 schudn膮膰 jakie艣 10 kg. Zacz臋艂am od wczoraj , wcze艣niej podobnie jak Wy zaliczy艂am milion fallstart贸w. Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki i 偶ycz臋 mi艂ego dnia:)

Udost臋pnij ten post

Jag贸dka, jedno my艣l臋 偶e mo偶na wybaczy膰, wiem jak trudno oprze膰 si臋, zw艂aszcza jak w pracy cz臋stuj膮. Mi te偶 si臋 nie chce siedzie膰 w pracy, taka 艂adna pogoda za oknem, nie mog臋 si臋 doczeka膰 ko艅ca.. Poziomko napisz co艣 o sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂贸d_do艣wiacze艅
Hej. Po wczorajszym plynowym dniu czuje sie duzo lepiej. Dzis juz po sniadanku, teraz wypilam kawe, heh Jagoodka dobre to bylo koniec z podjadaniem a pozniej ten grzeszek, nie wiem jak inne ja Ci wybaczam-naleza nam sie male przyjemnosci czasem:) _poziomki_ witaj, napisz cos o sobie. Dziewczyny sugeruje zeby w stopkach zamiescic swoj wzrost wage poczatkowa i postepy- co wy na to?

Udost臋pnij ten post

g艂贸d_do艣wiadcze艅 , to faktycznie by艂o ca艂kiem zabawne! Najpierw przywracam wszytskich do porz膮dku, a potem sama grzesz臋, hehe :) Stopka uaktualniona :) Kilogramy uciekajcie! Tylko 13 tygodni do 艣wi膮t i jeszcze prawie 19 kg przede mn膮... :( zaczynam my艣le膰, 偶e jest to nierealne :( musia艂abym chudn膮膰 1,4 kg tygodniowo. Tylko jaaaaak?! :(

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczynki! Ja rozwa偶am powa偶nie g艂od贸wk臋 do soboty, na wesele. Jestem TAKA GRUBA :( nie mog臋 znale藕膰 sukienki na to cholerne wesele...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klarita89
Witajcie, chyba znalaz艂am topik dla mnie. Zaczynam odchudzanie ju偶 po raz setny. Chudn臋 ju偶 od roku, ale z ma艂ymi przerwami / za艂amaniami i powrotu do s艂odyczy. S艂odycze to m贸j najwi臋kszy wr贸g i na艂贸g. Teraz chc臋 si臋 pozby膰 reszty (ok20kg) do ko艅ca roku. Mam 178cm i 89kg. Dodam, 偶e wa偶y艂am du偶o wi臋cej i ju偶 jestem z siebie dumna, 偶e tyle schud艂am. Ale do pe艂ni szcz臋艣cia brakuje mi tylko idealnej wagi - 69kg :) Mam nadziej臋, 偶e za 2 tygodnie b臋d臋 minimalnie l偶ejsza - wybieram si臋 na chrzciny. I chcia艂abym si臋 zmie艣ci膰 na zdj臋ciu.

Udost臋pnij ten post

dlaczego wieczory sa takie ci臋偶kie:/ ca艂y dzie艅 wszystko cacy ale kiedy wracam z pracy w艂膮cza mi si臋 wymy艣lanie co by tu zje艣膰. uaktualni艂am stopk臋, rano si臋 dok艂adnie zmierz臋, w weekend musz臋 czu膰 si臋 "lekko" dlatego na nast臋pne trzy dni plan wyglada tak : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5354690 to tylko trzy dni , wiem 偶e zejdzie tylko woda ale sama 艣wiadomo艣膰 da mi power;P teraz ju偶 偶ycze dobrej nocy , buziaaaa:)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny! Wczoraj na wiecz贸r te偶 mia艂am kryzys, ale na szcz臋scie nie z艂ama艂am si臋. Mia艂am ochot臋 na hot doga ze stacji bemzynowej. I m贸j m膮偶 ju偶 chcia艂 mnie na to jedzenie zabra膰, ale w ostatniej chwili powiedzia艂am NIE! I jestem z siebie dumna! :) Okres mi mija i zaczynam powoli czu膰 si臋 l偶ej. Ale pewnie minie jeszcze kilka dni zanim to wszystko zejdzie ze mnie. Jak zwykle jestem teraz w pracy i zaraz wybieram si臋 na moje tradycyjne 艣niadanko. Dzi艣 na obiad mam kotlet drobiowy (160 g) z pieczarkami, kalafior, jeden ziemniak i sur贸wk臋 z bia艂ej kapusty. Wszystko stara艂am si臋 przygotowa膰 jak najbardziej dietetycznie. My艣l臋, 偶e ca艂e dzisiejsze menu zamknie si臋 w 800 kcal. Dzi艣 te偶 id臋 na ZUMB臉 :) wczoraj nigdzie nie by艂am na 膰wiczeniach, chyba, 偶e mo偶na zaliczy膰 spacer po IKEI jako 膰wiczenia :P . W og贸le co my艣licie na temat diety warzywno - owocowej dr M.D膮browskiej? S艂ysza艂am, 偶e mo偶na na tej diecie 艂adnie schudn膮c, oczy艣cic organizm i pozby膰 si臋 celulitu. Chocia偶 nie wiem czy wytrzyma艂abym kilka tygodni bez mi臋ska, bez mojego chlebka czy bez sera.

Udost臋pnij ten post

Hej, ja mam do艂ka, nie mam czasu na 膰wiczenia, po pracy wpadam w domowy kierat i tak do wieczora, rzadko s膮 dni gdy mam czas dla siebie. Musz臋 znale藕膰 jakie艣 rozwi膮zanie, tyle jest kobiet pracuj膮cych, wychowuj膮cych dzieci i mimo to maj膮cych czas dla siebie. Zanim wysz艂am za m膮偶 by艂o inaczej, teraz dom na g艂owie, ogr贸d itd Co do diety to nie znam i si臋 nie wypowiem, nigdy nie stosowa艂am konkretnej diety, nawet na kapu艣cianej wytrzymywa艂am tylko kilka dni i to niezbyt przepisowo. Kiedy艣 by艂am napalona na diet臋 Dunkana, ale to nie艂膮czenie jest ma艂o realne w moim wypadku. Do艣膰 droga i wymy艣lna ja偶eli nie chce sie je艣膰 ci膮gle tego samego. A dzi艣 na 艣niadanie p艂atki owsiane i r贸偶ne suszone owoce, nawet dobre. Na obiad fasolka szparagowa z pomidorami i mi臋skiem mielonym, a potem si臋 zobaczy

Udost臋pnij ten post

kamiira.., g艂owa do g贸ry! Rozumiem Ciebie. Widz臋 jak ja funkcjonuj臋, widz臋 moje siostry, kt贸re wychowuj膮 dzieci. Ci膮gle dom-praca, dom-praca. Ja co prawda dzieci nie mam. Ale jak wracam z pracy, to zabieram si臋 za robt臋: porz膮dki, gotowanie obiadu na nast臋pny dzie艅, potem ewentualnie jaka艣 si艂ownia - wracam zm臋czona i id臋 spa膰. I tak codziennie. Jestem rok poslubie, a nie mam ani ochoty, ani si艂y nawet na seks z m臋偶em. A teraz ci膮gle my艣l臋 tez o tym jak skutecznie schudn膮c i dobrze wygl膮da膰, 偶eby podnie艣膰 swoj膮 samoocen臋. Bo szczerze m贸wi膮c, to nawet przed moim m臋偶em nie lubi臋 si臋 rozbiera膰. To jest straszne! Ale dosy膰 do艂owania si臋... Trzeba zacz膮膰 my艣le膰 pozytywnie. 呕e wszytsko si臋 u艂o偶y, 偶e nasze 偶ycie si臋 zmieni, 偶e b臋dzie tylko lepiej. Je偶eli b臋dziemy zawsze na "NIE", to z czasem nasze 偶ycie b臋dzie wygl膮da膰 coraz gorzej. Drobne pora偶ki powinny nas wzmacniac, a nie do艂owa膰! Bedzie dobrze! :) :) :) Pami臋tajcie, 偶e mamy cel - chcemy wszytskie razem schudn膮膰. I je艣li nam si臋 uda, to zwyci臋偶ymy i b臋dziemy szcz臋艣liwsze. Jeden krok na prz贸d, by nasze 偶ycie by艂o lepsze! Bo 偶ycie sk艂ada sie z drobiazg贸w. Dieta - to jedno. Ale jest jeszcze 10000 innych ma艂ych rzeczy, kt贸re nas uszcz臋艣liwiaj膮. Skupiajmy si臋 na tym i cieszmy si臋 ka偶d膮 chwil膮. 呕ycie jest zbyt kr贸tkie i tylko od nas zale偶y jak je prze偶yjemy. Wi臋c g艂owy do g贸ry! U艣miech i heja do przodu!!! Pozdrawiam Was serdecznie!!! :) PS: Przepraszam z g贸ry za moj膮 "z艂ot膮 my艣l" :P troch臋 mnie ponios艂o :)

Udost臋pnij ten post

ale jeste艣my podobne, te偶 mam nisk膮 samoocen臋, niby m膮偶 twierdzi 偶e jestem 艂adna, kg mu nie przeszkadzaj膮 itd ale ja swoje wiem, tez nie lubi臋 sie przed nim rozbiera膰. Rzeczywi艣cie za du偶o skupiam si臋 na sobie, a 偶e efekt贸w to nie przynosi trzeba co艣 tu zmieni膰, m膮偶 wyczuwa 偶e co艣 ze mn膮 nie tak, dzi艣 sobie o tym pogadamy, na pewno na jaki艣 czas pomo偶e:) Szkoda 偶ycia, jest tyle fajnych 'g贸r do zdobycia' :)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny co ja mam powiedzie膰... czuje si臋 nieatrakcyjna sama dla siebie, nie mam faceta, ci臋偶ko go poznac , bo tak jak Jag贸dka praca-dom, dom-praca, jakies obowi膮zki, tu to tu tamto i nawet si艂 na to nie mam. Powiedzia艂am sobie do艣膰 u偶alania si臋 nad sob膮!!! wzi臋艂am si臋 za siebie i jestem na dobrej drodze do osi膮gni臋cia celu. UDANEGO DNIA :) dobrze ,偶e jeste艣cie :)

Udost臋pnij ten post

hejka tak czyta i czytam ten topik :) i chyba bede zagladac :) Mam podobne plany aby do grudnia schudnac 20 kg ale diete zacze艂am od 19.09 . moja waga startowa to 80 kg dzis wga to 79 kg wiec tydzien kg mniej jestem na diecie ale mniej jem troche sie ruszam :) a tak to cgle pracuje nie mam czasu jem tylko 3 razy dzienie ..... nagorsze u mnie sa 3 kg aby schudnac p贸niej juz leci nie wiem dlaczego tak mam Moze napiszecie co jecie bo mi sie juz powoli wyczerpuja sniadania, kolacje i wogole

Udost臋pnij ten post

witam , pierwszy dzie艅 3-dni贸wki prawie za mn膮, czuj臋 si臋 ca艂kiem dobrze;] na 艣niadanko polecam kra偶ki ry偶owe lub jakie艣 ciemne pieczywo (polecam ciemne ze 艣liwk膮) z twarogiem i odrobin膮 miodu mmmm... uwielbiam :) , ewentualnie owsiank臋 t臋 zawsze mozna je艣c z czyms innym, a to z wisniami, a to z morelami, a to z czyms tam :P

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny! Dzi艣 si臋 zorientowa艂am, 偶e 16 dni diety za mn膮. A 1 pa藕dziernika b臋d膮 ju偶 3 tygodnie. No i musz臋 powiedzie膰, 偶e pomalutku zaczynam odczuwa膰 pozytywne efekty diety. Co prawda negatywne skutki okresu nadal s膮 dla mnie odczuwalne (wielki brzuch i spuchni臋te ca艂e cia艂o), ale my艣l臋, 偶e jest lepiej ni偶 by艂o. Nie wa偶y艂am si臋. Zrobi臋 to dopiero w poniedzia艂ek.Ale wiem, 偶e warto. Jejciu, jak ja marz臋 o tej 6 z przodu!!! :) Mam nadziej臋, 偶e ju偶 "nied艂ugo" moje marzenie si臋 spe艂ni. To 80 kg na wadze...Masakra! O 9 tradycyjnie zjem pyszne 艣nidanko - wiecie co i o 11 gruszeczk臋. A dzi艣 na obiad mam to samo co wczoraj. Tylko nie ugotowa艂am kalafiora :( Jutro ju偶 pi膮tek i weekend!!!! :D w og贸le mam jaki艣 dobry humor. Chcia艂am Wam t臋 pozytywn膮 energi臋 przekaza膰 i 偶yczy膰 mi艂ego dnia!!! :) Powodzenia w dietowaniu! :)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, u mnie dzi艣 te偶 jako艣 lepiej, czuj臋 si臋 l偶ejsza, mo偶e to sprawa wczorajszego rowera, za艂o偶y艂am m贸j pas, z brzucha pot si臋 la艂 i czuje ma艂a r贸偶nice, fajne uczucie. Poza tym pogada艂am troch臋 z m臋偶em i jako艣 to b臋dzie. obieca艂 wspiera膰 i nie namawia膰 do z艂ego :) wie 偶e mnie d艂ugo namawia膰 nie trzeba ;P Dzi艣 brzydko na dworze wi臋c po膰wicz臋 w domu, musz臋 te偶 na kije w ko艅cu si臋 wybra膰, dawno nie by艂am, nie lubi臋 chodzi膰 jak jest ciep艂o, najbardziej lubi臋 zim膮 chodzi膰, czujecie, zaraz b臋dzie zima.. ale mi to szybko leci, a w przysz艂e lato b臋d臋 w ko艅cu chodzi膰 w kr贸tkiej sp贸dniczce:) MI艁EGO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂贸d_do艣wiacze艅
Witam, u mnie tez dzis mega dobry humor :) wl艂a艣nie mam przerwe w pracy. Weekend ju偶 tu偶 tu偶 i zapowiada sie bardzo ciekawie. Ciekawe czy po tej 3dniowej diecie bedzie jakis efekt,wiem ze to tylko woda zejdzie ale to zawsze jakis pocz膮tek:) mam ogromny zapal i dobra motywacje:) milego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZimneOko
Witajcie Drogie Panie. A ja Wam powiem, 偶e ja te偶 zacz臋艂am tydzie艅 temu przygotowania do diety. Oczywi艣cie M呕, ale PRZEDE WSZYSTKIM: 1. ZERO sma偶onego 2. BAAARDZO rzadko co艣 pieczonego (jak cycki z kury czy ziemniaki bez t艂uszczu lub warzywa). 3. Zero pieczywa, zero mas艂a, margaryny, etc. 4. Zero napoj贸w gazowanych, s艂odzonych, sok贸w, itd. 5. Zero t艂ustych mi臋s - ale to tylko dlatego, ze po prostu nie lubi臋. To wszystko wygl膮da bardzo restrykcyjnie, ale to bardzo proste. Ale najwa偶niejsze jest, 偶e JEM WSZYSTKO CO LUBI臉. Po trochu, w niewielkich ilo艣ciach i oczywi艣cie wybieram te mniej kaloryczne wersje ulubionych posi艂k贸w. Nie odmawiam sobie niczego, dzieki temu nie nachodzi mnie wilczy g艂贸d na co艣 sobie zabraniam je艣膰. To naprawd臋 pomaga WYELIMINOWA膯 te dzikie ataki ochoty na smako艂yki :) S艂odyczy z gruntu nie jadam, bo nie przepadam, za to owoce mog臋 je艣膰 kilogramami :/ A zatem wszystko - acz z umiarem. :) Dzi艣 wa偶臋 75 kg. Wzrost: 175 cm Wiek 31 lat. Do艂膮czam do topika jesli mnie przyjmiecie :)

Udost臋pnij ten post

ZimneOko, witamy i zapraszamy! :) Ja w艂a艣nie przed chwilk膮 wr贸ci艂am z przerwy obiadowej. Jeszcze 2 godzinki i koniec pracy. Ja chc臋 do domu! Przyznam Wam si臋 szczerze, 偶e wczoraj nie by艂am na tej Zumbie. Nie chcia艂o mi si臋. Poza tym mia艂am tyle spraw do za艂atwienia, 偶e nie da艂am rady. Ale dzi艣 po膰wicz臋 godzink臋. Jutro pi膮teczek :) :) :) ale fajniusio! :) Ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 poniedzia艂kowego wa偶enia. Jeszcze 4 dni. A czy s艂ysza艂y艣cie mo偶e o saunie fi艅skiej, czy ona pomaga w odchudzaniu?

Udost臋pnij ten post

Jag贸dka_Nie_Malutka dasz rad臋, to jeszcze tylko 2 godziny :) Ja si臋 leni臋 w domu ;) Znaczy pracuj臋 w domu. Nigdy nie by艂am na zumbie, bo jestem raczej typem samotniczki, wol臋 sobie po艂azi膰 po lesie czy podyla膰 na rowerze albo w morzu :) A sauna jako taka nie tyle pomaga w odchudzaniu a raczej nie bezpo艣rednio. To raczej detoksykacja przez sk贸r臋 i lekkie odwadnianie organizmu co owocuje kr贸tkotrwa艂ym spadkiem wagi (dop贸ki nie uzupelnisz p艂yn贸w ;) Ale.. je艣li po saunie szybko sch艂odzisz cia艂o, co przyspiesza t臋tno a co za tym idzie wydatek energii, przemian臋 materii, oraz z racji ''wymiany'' wody w organizmie na ''czystsz膮'', odpowied藕 brzmi: Sauna bezpo艣rednio wpomaga proces odchudzania. Cho膰by poprzez oczyszczanie organizmu i popraw臋 og贸lnego samopoczucia :)

Udost臋pnij ten post

troch臋 zaprzeczy艂am sama sobie, ale nie umiem wyja艣ni膰 r贸偶nicy mi臋dzy ''pomaga'' a ''wspomaga''. Troch臋 mi j臋zyk polski zubo偶a艂 na obczy藕nie. Ale mam nadziej臋, 偶e wiadomo o co mi chodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Witaj ZimneOko fajnie ,ze jest nas wi臋cej:) u mnie jeszcze 1,5godziny pracy. Po takim zabiegu jak pisa艂a ZimneOko zmniejsza sie cellulit:) Troch臋 si臋 s艂abk czuj臋, g艂ow臋 mam tak膮 ci臋偶k膮 nie wiem czy to od przeziebienia,czy mo偶e od malej ilo艣ci dostarczonej organizmowi energi.

Udost臋pnij ten post

g艂贸d_do艣wiadcze艅 witaj, bardzo mi milo :) strzel sobie pomara艅cz臋 albo 2, zdrowy, prosty posi艂ek, nasyci Ci臋 a naturalny cukier doda Ci energii. Nie p贸j si臋 kaw膮, bo kofeina daje strza艂a na kr贸tko ale m臋czy organizm. Je艣li masz mo偶liwo艣膰 przebiegnij si臋 szybko do sklepu na przyk艂ad, a je艣li nie mo偶esz podbiec to chocia偶 szybki marsz, to Ci臋 od艣wie偶y na jaki艣 czas :)

Udost臋pnij ten post

Wiem, 偶e si臋 wym膮drzam, albo to tak brzmi, ale ja zapu艣ci艂am si臋 tak przez depresj臋, z kt贸r膮 walcz臋 od 2 lat. Jestem po ci臋偶kim rozstaniu i wci膮偶 si臋 zmagam z pozosta艂o艣ciami. Np. nie sypiam po nocach. Wcze艣niej prowadzi艂am ca艂kiem zdrowy tryb 偶ycia, potem schud艂am prawie 20 kg, a potem przyty艂am 35 kg. Teraz pr贸buj臋 unormowa膰 sw贸j organizm i doprowadzi膰 si臋 do porz膮dku :)

Udost臋pnij ten post

AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Co ja narobi艂am!!!!!!! W艂a艣nie najad艂am si臋 s艂odko艣ci!!!!!!!!!!! Nie wiem dlaczego, ale jak przysz艂am do domu, to poczu艂am tak siln膮 potrzeb臋 zjedzenia czego艣 s艂odkiego, 偶e si臋 nie opanowa艂am, posz艂am do sklepu i sobie kupi艂am!!!! Poczu艂am si臋 jak na "g艂odzie".... Masakra! Zjad艂am mleczn膮 kanapk臋 kinder i 4 kruche ciacha! Razem 400 kcal. Wcze艣niej jeszcze schrupa艂am marchewk臋. I wiecie co, jak tylko zjad艂am, pierwsze co sobie pomy艣la艂am, to jak ja Wam to napisz臋. Mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony czuj臋 si臋 super - zaspokoi艂am sw贸j s艂odki apetyt, a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia. Kurcz臋... Nie moge pope艂nia膰 takich b艂臋d贸w... :( Zaraz id臋 na si艂owni臋 to spali膰!!!!!!

Udost臋pnij ten post

ZimneOko tak si臋 sk艂ada ,偶e nawet tam nie wspomnia艂am o kawie, bardziej mi chodzi艂o o ilo艣c kcal kt贸rych by艂o niewiele , bo par臋 post贸w wy偶ej jest napisane ,偶e jestem na 3dni贸wce, musze w zawrotnym tempie pozby膰 si臋 wody kt贸ra napuch艂am w trakcie okresu. poza tym to nie uwa偶am 偶ebys si臋 wym膮drza艂a hehe:) Wszyscy tu chca sobie pomagac, a przynajmniej powinni tego chcie膰:) Jag贸dka_Nie_Malutka te Twoje ma艂e grzeszki ech... no c贸偶 czasem tak bywa, ja walcze o popraw臋 kondycji nie tylko cia艂a ale i umys艂u, kiedy艣 moja silna wola by艂a silniejsza, teraz 艂atwo ja z艂ama膰 :(

Udost臋pnij ten post