Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koksiarz

rozmowa

Polecane posty

hmmmmm no niektórzy ludzie podobno tak mają,że pamiętają fakty jakich nie przeżyli i nie mieli prawa o nich wiedzieć.Raz oglądałem w tv jak jacyś rodzice pojechali do jakiegoś zamku/pałacu na wycieczke(wiesz płaci się bilety i tam jakiś gość Cię oprowadza i opowiada o tym wszystkim) a dziecko (miało kilka latek) a zaczęło ze szczegółami samo opowiadać jak tu żyło,co robiło itp i wszyscy byli zdumieni,że to dowód na reinkarnacje(w którą osobiście nie wierzę,nawiasem mówiąc)A taka ciekawostka... :D-

Trudno mi to wyjaśnić, po prostu pamiętam takie rzeczy, np w pracy którą teraz mam był taki moment który pamiętałem i za Chiny ludowe nie wiem z kąd

Takie pamiętanie czegoś,czego nie było jest z jadnej strony fajne a z drugiej hujowe ;D ale z całą pwnością dające do myśłenia .

Dziwne to jest, fakt daje do myślenia, ale czy ja wierze w reinkarnacje? Raczej nie mam zdania na ten temat to trochę skomplikowane ...

awet na internecie można spotkać takie przypadki.Pamiętam,że kiedyś czytałem o takich przypadkach jak Twój o częstym deja vu

jestem :D reinkarnacja hmm chyba nie wierzę , a "te" znajome miejsca , ludzie i pewności ,że kiedyś już się znaliśmy/byliśmy tu, kurdę bardzo intrygujące.. podejrzewam ,że "tej" prawdy nie dowiem się nigdy a szkoda.

to jest taki "temat rzeka" o którym można dużo spekulować i gdybać ale nigdy do konkretów nie dojdziemy :D

Raz miałem taki przypadek, że szukałem sobie muzyki i jak znalazłem jakiś kawałek to słuchając go miałem wrażenie, że już go słuchałem, ale tak naprawdę nie mogłem go usłyszeć wcześniej bo jeszcze nie istniała(chodzi o amatorską muzykę z youtube z którą autorami jestem na bierząco)

Rana brata,to Cię nie bpocieszę :) już minęło jakieś 5 lat a rana wygląda tak jak na zdjęciu(tylko szwy zdjęte)

Cień-może bit podjebali od kogoś? A wcześniej go słyszałeś i stąd te skojarzenia.

Szczerze teraz to nie pamiętam który kawałek to był trudno mi będzie zaprzeczyć czy potwierdzić czy to mogłem słyszeć wcześniej.

Onar obejrzany ,dla mnie średniak ,podobał Ci się? (teledysk) Pelson ,świetny :D Chicken Rap ,wysłuchany , jak dla mnie "nudne" tzn nie lubię monotonnych kawałków , bo zaczyna mnie nudzić po chwili ,jeśli już to powinna być z pazurem :P

Tak,teledysk Onara troszkę bez pomysłu,szału nie ma.A listę z Pelsonem przesłuchałaś?

Jestem już w domu więc nie pracuje XD, a tak serio to do 14:00, przed 15:00 jestem w domu lub o wpół to zależy od korków na ulicach. Jeszcze jutro idę na dodatkowy zarobek czyli płacą normalnie plus premia za sobotę (dzień wolny), co tydzień chodzę inaczej na 3 zmiany.