Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czterdziecha bez pecha

PSYCHOPIERDY czyli jak być szczęśliwą po czterdziestce

Polecane posty

Jednak z technologia u ciebie nie za dobrze LOL juz sie nie pień dieta wywalona w cholerę nic ode mnie nie dostaniesz ... IGNOR

Zeby ci coś uświadomić z tym załącznikiem do poczty ..... Czy ty myślisz ze ja komukolwiek bym wysłała dokument z prywatnymi wiadomościami mojej przyjaciółki???? Ona mi wszystko wysłała tak jak to zawsze robi czyli ze swoim logo, nazwiskiem i nazwa praktyki. Musiałam to wszystko pousuwać a właściwie skopiować jako czysty tekst do nowego worda i tak zapisać. DLATEGO nie mam tych dokumentów ani w telefonie ani na IPadzie !!!!! Zreszta jak pisałam wczoraj w złości wszystko wywalilam , kto dostał to dostał ...ty jak juz mówiłam ode me guzik dostaniesz poza IGNOREM

Witam Dosyc juz tych naskakiwań złośliwych pomidorów.Co do diety watrobowej masz ją na dziale Zdrowie i Uroda.TYlko wystarczy tam zatuptać i do wyboru do koloru.Miałem w latach siedemdziesiatych czyli od 76 do 81 r ścisłą dietę na wątrobę.Była to lakoniczna informacja na jednej kartce papieru.Teraz masz szerokie mozliwości w necie i nie musisz sie wyżywać nad Amiką usprawiedliwiajac sie swoją nieudolnością.

Gość gość
i ponoc ta kobieta ma 44 lata :-O:-O:-O a zachowuje sie jak 14-latka :-O o co kaman :-O bedzie cie tak dlugo wyzywac az jej ta diete wyslisz czy co:-O Matko Swieta, skad sie biora tacy chorzy ludzie :-OJeszcze sie dziwi, ze zaden chlop jej nie chce. Na kilometr wyczuc idzie, ze ma nie halo pod kopula :-O

Ogólnie mówiąc żadnych pieczeni czy tłustych potraw.Kawa prawdziwa % czy fajki musisz zapomnieć.Nawet herbatę nie mozesz za często pić.Jadałem gotowaną rybę,królik oraz zupy warzywne.Soli czy pieprzu oraz przypraw nie widziałem 5 lat.Zdobędziesz sie na taki wysiłek??Katorga.Mając 27 lat schudłem z 72kg do 65 kg a to już jest osłabienie.Mimo tego wytrwałem i po tym okresie do dziś wszystko jadam.Żadnych bólów nie mam.Do 50 lat czasem wypiłem % na urodzinach.Watroba nie boli tylko jest około wątrobowe takie nieprzyjemne uczucie i zgaga

Poczytaj na ten temat fachową literaturę i jak juz mówiłem dogadaj sie na w/w dziale.Masz sie wyciszyć.Te zdenerwowanie jakie Ci sie udzieliło już podskoczyła Ci blirubina.Możesz mieć odbarwienie w moczu(jak ciemne piwo) i kale (jasny stolec).To juz jest poważne ostrzeżenie.Chodż na badania co 3 miesiace na zawartość bilirubiny(zółć we krwi)Mozesz mieć jak każdy zdrowy od 0.1 %do 0.9 %.Pij codziennie zioła Holagoga rano i wieczorem.Nie lekcewaz tego powyzej 6 % bilirubiny w krwi dochodzi do śpiaczki i po kilku miesiacach umierasz.

Nie jest to moje czcze gadanie,gdyz młodzi ludzie nie posłuchali zaleceń lekarzy i mając od 21 do 26 lat umierali.:( .To tyle NA TEMAT

NIE - mądrego człowieka to i dobrze posłuchać :) Dziewczyny jak tam przy sobocie? Packmanowa jak sie czujesz ? Sobota jakieś plany na dziś? 40 bez pecha jak szkolenie i zlecenie dajesz radę? Moje dziecko na w tyłku zegarek i każdego dnia budzi sie o 6:48 ...nie 49, nie 50 ale DOKŁADNIE 6:48. Tu dzieci idą do szkoły od 4 roku życia wiec juz sie jej po prawie roku ustabilizowało. Niestety nie ma przełącznika na wekendy jedyne co nas ratuje to dać jej iPada do łóżka z jej filmami i przy dobrych wiatrach da pospać do 8:00. Patrząc za okno całkiem ładna pogoda dziś ... Wyszłam do śmietnika i myślałam ze mnie wiatr wywali na twarz. Coś czuje ze zaraz bedzie sztorm jakiś. Kiedyś w ciagu jednej godziny zaliczylam 4 zmiany pogody ( oczywiście będąc na rowerze ) słoneczko, nagle wiatr i ciemno, po chwili burza i deszcz a na deser ŚNIEG i GRAD !!!!!

Gość gość
Amika, dobrze robisz. Nie odzywaj sie juz do niej. Gdzie mieszkasz?Na polnocy gdzies?

Ja juz 10 lat na emigracji , najpierw UK zaliczylam a na stałe osiadlam w NL czekam właśnie na decyzje o moim obywatelstwie ( podwójne mogę mieć ) bo dzięki temu będę mogła do swojego nazwiska ( za bardzo polskiego do wymówienia i napisania bo i cz, i sz jest ) dołożyć francuskie ŁATWE nazwisko męża. Taka ciekawostka dla was , tu nie mozna przyjąć tylko męża nazwiska ( jesli nie jest sie urodzonym Holendrem ) a zawsze trzeba zatrzymać swoje panieńskie. Co kraj to obyczaj. I w końcu miło bedzie mieć 3 paszporty z tym samym nazwiskiem a nie tata z córka pod jednym a ja pod innym ( dobrze ze chociaż juz nasz paszport kolor zmienił z zielonego LOL )

Witajcie,widze,że miło sobie rozmawiacie.Na dziś mam plany Amiko :spotkać sie w południe na spacerze ze znajomymi,a pogoda nawet słoneczna się robi,więc spacer wskazany.Może zahaczymy o jakąś ciastkarnie,kto to wie.Potem trochę po pracuje,a na wieczór przychodzi do mnie koleżanka.I Soczi w międzyczasie. Amika toś światowa kobieta.Ale jak czytam zadowolona z życia.Nie teskno ci za krajem,rodziną?Ja się tego zawsze obawialam. NIE - to niefajnie miales ze zdrowiem.Dobrze,że to przeszłość.I ze jesteś tego świadomy i cos robisz z tym.

Witam pozostałych uczestników Hmm kazdy mieszkajacy za granica o ile mi wiadomo na emeryturze osiada w Polsce lecz musi się meldować w kraju co zamieszkiwał co pół roku aby nie stracić świadczeń zdrowotnych.Robią tak mając podwójne obywatelstwo.

Dziś idę na urodziny do bratanka ma chłopaszek 12 lat,poniewaz mam brata młodziutkiego.Matula miała 42 lata urodziła jego.Ja miałem 19 lat ,starszy brat 21 lat a siostra 14 lat.Braciszek ma obecnie w sierpniu skończy 46 lat.A że w dniu zakochanych razem jesteśmy urodzeni,tak młodzieniaszek wczoraj robił imprezę do koleżanek i kolesiów.:)

Póznym popołudniem a moze wieczorem będe już gęgał na skajpie tak wiec juz jest rozplanowany cały dzień.Zaraz biore sie za porządki ,wiec nie mam prawa sie nudzić:D

Gość gość
NIE bedac na emeryturze nikt nie musi meldowac sie w kraju co pol roku. Taki obowiazek maja tylko ci co sa na bezrpotnym albo socjalu

Gość czterdziecha co ma pecha
Zeby ci coś uświadomić z tym załącznikiem do poczty ..... Czy ty myślisz ze ja komukolwiek bym wysłała dokument z prywatnymi wiadomościami mojej przyjaciółki???? Ona mi wszystko wysłała tak jak to zawsze robi czyli ze swoim logo, nazwiskiem i nazwa praktyki. Musiałam to wszystko pousuwać a właściwie skopiować jako czysty tekst do nowego worda i tak zapisać. DLATEGO nie mam tych dokumentów ani w telefonie ani na IPadzie !!!!! Zreszta jak pisałam wczoraj w złości wszystko wywalilam , kto dostał to dostał ...ty jak juz mówiłam ode me guzik dostaniesz poza IGNOREM XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Trele - morele kłamczuszku. Dobra Pani nowej epoki Dobrze, że Owsiak i inni nie dają tylko tym CO WEDŁUG NIM ZASŁUŻYLI. A możesz ignor do bólu.Nie zmieni to w niczym niczego. Sobotka a ty nie masz bliższych ludzi by im odpowiadać jak spędzisz dzień? Macie przegwizdane dziewczynki.

Gość gość
W Y P A D STAD PSYCHOPATKO

Gość gość
ode mnie kopa w d**e mozesz dostac :) chcesz? moze wtedy zajmiesz sie soba i przestaniesz przesladowac i nekac ludzi po internecie :-O leniwa krowo. Ode mnie tez bys guzik dostala :-O Dobrze, ze Amika nie wyslala ci tej diety bo bys przeczytala i zjechala z blotem i Amike, i ta diete i ta osobe ktora ta diete wykreowala :-O. Nic wiecej nie potrafisz.

Amiko nie ładnie tak pisać i podszywać się pod gości....Fe, co za wulgaryzmy...

I nękać zamierzam tylko OPTYMISTÓW OBJAWIONYCH.

Gość gość
nie jestem Amika. a ty do psychiatry won po lekarstwa :-O

Gość gość
Na tym watku siedza same Psychopierdy

Nie zdarzyło mi sie trollowanie jeszcze bo jestem temu przeciwna wiec na mnie jakoś gość nie licz NIGDY Sobota - nie tęsknię juz dawno, zreszta z Polski wyjechałam w momencie dla mnie ostatecznym, zaraz po rozwodzie , rzucilam prace w której i tak mnie nic nie czekało lepszego. Z domu rodzinnego wyprowadziłam nie w wieku 19 lat wiec juz przywyklam :) NIE - nie trzeba sie meldować, ja przed wyjazdem zalatwilam wszystko z urzędem podatkowym, nigdy nie brałam żadnych zasiłków , ubezpieczenie milama wykupione prywatnie na wyjazd. W Polsce nie zarabiam wiec nie musze sie rozliczać. Meldunek mam ciagle w mieszkaniu gdzie mieszka mój były maz bo jakoś mu sie nie spieszy z wymeldowaniem mnie.

Gość gość
Durne naiwniary, jeszcze wam ta mądrość pana NIE wyjdzie bokiem. Jak zacznie bluzgać i wyzywać. czasem nie dajcie jakichś namiarów typu mail czy komunikatora. :P Bo będzie wam opowiadał pierdy np. jak to kobietom po 60 zanika łechtaczka :D :D :D I jeszcze Januszku opowiedz paniom co porabia twoja żona w zakładzie dla chorych. Masz teraz czasu w ciul, bo ten obowiązek ci odszedł. Jednak faceci się do tego nie nadają. Twój styl jest rozpoznawalny, już się nie ukryjesz, jakbyś nawet nie wiem jaki nik wymyślił. :D :D :D

Gość gość
no to doskonale nadaje sie jako partner do 40comapecha.

Gość gość
nie nadaje się, bo żonę tam wsadził sam, bo musiał mieć czas na latanie za starymi dooopami. CZterdziecha jest dla niego za młoda jednak. :P

Gość gość
Czterdziecha my wiemy ze to ty teraz jezdzisz po NIE bo nie zwraca na ciebie uwagi.Teraz nie masz odwagi ublizac mu pod swoim nikiem. My wiemy rowniez, ze tobie lechtaczka zanika i ze sie do zakladu nadajesz. :D🖐️

Gość do 40 co ma pecha
wiesz jaka dieta? Mniej żryj i się ruszaj a nie gmeraj paluchem w pipie .Proste i skuteczne.Przepraszam założycielkę tematu, ale ta 40 jest albo chora psychicznie , albo podszywem.I nie zasługuje na inna dietę.

Gość gość
idoto do kwadratu, jestem tutaj dosyć dawno z doskoku, znam tego dupka, nigdy nie było potrzeby mieć stałego nicka w tym bagnie, to bez sensu. Akurat nikt nie powinien mieć żalu, ze ten zgred na niego nie zwraca uwagi, bo wygląda on jak obraz nędzy i rozpaczy a i pod deklem nierówno. Ale widzę że wam pasuje. w sumie nie ma się co dziwić, ten sam poziom.

Gość gość
Czterdziecha, jak zwykle mowisz tylko i wylacznie o sobie :D psycholko :D wypad na swoj temat imbecylko.