Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
Ale bylam dzis rano w szoku stanelam na wadze i pokazala 67 kg az dziwnie to wygladalo:). Ale zjadlam sniadanie 2kromki razowego i szklanke mleka i znowu 68kg :-(

Gość gość
Dziwne dodalam wpis a go nie ma :). Rano stanelam na wadze a tu 67kg ale wystarczylo ze zjadlam sniadanie bylo 68kg tzn 3 kromki i kubek herbaty. :-(

Gość darija
Na obiad 25 g ciemnego makaronu,zielona papryka ogorek i stare pomidory z 50' g ugotowana piersią z kurczaka posiekaną xd Coś ala spaghetti

U mnie makaron z pszenicy durum, piers z kurczaka w sosie 4 sery zaprawianym jogurtem

Gość gość
Gdyby tak caly czas chcialo juz byc 67 kg i caly czas w dol zeby szlo.

Gość MalaGonia34
newerwinter

Gość gość fiolek_30
witam w niedzielne przedpołudnie. Uwielbiam ten czas, kiedy mam wolne, w domu wszystko ogarniete a ja moge się poddać słotkiemu lenistwu. Pozornie tylko chwilowo, bo niebawem bedę mieć gosci, obiad się robi. Ciacho zrobione. Mam nadzieje, że nie bedzie mnie kusic:) muszę pic wiecej wody, bo bardzo żadko chodze siku- czasem 2 razy na dzien tylko. Jeszcdze z nerkami mi sie cos stanie....

Gość alicja1
MOZNA DOLACZYC? jakies 3 tygodnie temu mialam 6 kg do zrzucenia , tearz chyba z 8 . jutro sie zwaze' ale musze skonczyc z zarciem , powiem wprost , no bo moje jedzenie jest obzarstwem

Alicja pewnie ze mozesz dolaczyc Napisz cos wiecej o sobie :-) X Kurcze brak mi pomyslow na prezynty dla dzieciakow na mikolaja a szczegolnie dla tego rocznego :-/

Gość darija
Zjadłam kotleta w panierce... Sam tłuszcz, zjadłam może z 40 g. Kara w.postaci braku kolacji. Tez pije za mało

Zle robisz ze nie jesz kolacji Ja staram sie pic duzo wtedy i waga ladniejsza :-)

Gość gość fiołek_30
postanowienie na jutro wypic chociaz 1 litr wody+herbatki. u mnie dzis tez nie ma sie czym chwalic jeżeli chodzi o diete...był kawalek ciasta, udko pieczone i miseczka rosołu....klapa...

Witajcie, postanowiłam do Was dołączyć, gdyż od dłuższego czasu zmagam się ze zbędnymi kg, Niestety nie potrafię się na tyle zmotywować, by schudnąć, a potem utrzymać ten stan. Około wakacji schudłam 3 kg, które znowu nadrobiłam. Ważę 69,7 kg przy 165 cm wzrostu. Mam nadzieję, że z Wami mi się uda ;) Planuję po prostu MŻ i dołączyć skakankę i zumbę. Aaaa i jeszcze jedna mała motywacja, zrobić koleżance na złość (wkurzy się jak schudnę ;) Pozdrawiam Was pełna zapału do działania.

Gość gość
Sorry ale tego balastu to chyba bedzie z 20kg co? Co facet na to? Niektorzy lubia jak kobieta jest tlusciutka zgodzil sie na twoje odchudzanie?

Sorry gościu, ale pijesz do mnie ?? A co facetowi do mojego odchudzania, wytłumacz proszę. Kochał mnie przy wadze 49 kg i nadal kocha ;) A Ty to chyba jakiś gość desperat ;)

Witaj maggam milo, ze do nas dolaczylas :-) Nie przejmuj sie,, goscmi" poprostu ignoruj takie wpisy Na zumbe chodzisz czy cwiczysz w domu? X Kurde 40minut mlodego w wozku bujalam zeby usnal i tak zmarzlam ze szok

Izulek, zumbę ćwiczyłam w domu przed tv (dawno tego nie robiłam, ale od jutra muszę znowu zacząć). Włączam sobie jakieś nagranie jak ktoś ćwiczy zumbę i ćwiczę z nim. Za siłownią przyznam szczerze nie przepadam :( Największą moją zgubą są słodycze i pieczywo...

Gość darija
Zjadłam jednak 2 kromki pieczywa chrupkiego z pomidorem i.Pasztetem. :-) Podliczylam kalorie, zawyzajac wagę aby błąd był jak najmniejszy, tak czy siak nawet z.tym kawaleczkiem kotleta i.golabkiem wyszło 760. Na.jutro zaplanowane 820. Mleko i musli, jabłko, jogurt mini i pieczywo chrupkie, papryka i pieczywo chrupkie a na.obiad jajecznica z 2 jaj pomidora cebulki z kromka razowca. Mam ostatnio straszna ochotę na jajka i pieczywo..

Gość gość
Niektorzy widze,ze potrafia byc zlosliwi :(. Racja nie ma co na takie wpisy reagować.

Gość gość
Dzis zjadlam sniadanie o 7 rano pozniej obiad o 17 i co waga dalej pokazuje 67kg az milo patrzec na ta wskazowke jak spada w dol :)

ja dzis po miescie polatalam zmarzlam jak cholera brrr nawet grzecznie dietkowalam

Gość darija
Plan zrealizowany! Na.jutro musli i mleko, 2 kromki chleba z serkiem pomidorem ogórkiem i szynka., jabłko, jogurt mini, a na.obiad gotowana piers 80 g i 200 g warzyw. Kalorie na jutro 813

Gość darija
1000, ale nie umiem dobić do tego 1000, a 100 zostawiam jako taki ZAPAS

Gość gość fiolek_30
czesc dziewczęta:) u mnie duzo pracy i mnóstwo załatwien- dlatego rzadko się odzywam. Staram się trzymać moich postanowień, więc bądzcie spokojne nadal trwam z wami:) podpowiedzcie mi gdzie moge ogłosić mój fanpage(moj sklep), mam profil na facebooku. chciałabym pozyskać jak najwiecej znajomych żeby rozleklamować sklep.

Gość darija
Daj link to porozsylamy

Gość darija
Dzisiaj Dzień mija spokojnie :-) Mam ochote na kebaba w bułce xd

Hej ;) Ja jakoś się trzymam, słodyczy nie jem w ogóle, pieczywa minimalne ilości (wczoraj i dzisiaj łącznie 1 kromka). Wczoraj oglądałam zdjęcia z zeszłorocznych wakacji. MASAKRA to jedyne określenie na to co tam zobaczyłam - siebie z brzuchem jak w ciąży i z obtłuszczonymi ramionami :( Ale to w sumie też motywuje, żeby zacząć działać. Z tej też okazji dzisiaj kupiłam sobie nową bluzkę, ale żeby idealnie leżała muszę ze 2-3 cm zgubić w brzucholu - kolejna motywacja, żeby schudnąć ;) 3 majcie się ciepło i gubcie te zbędne cm i kg ;) W piątki będę się ważyć i zdawać relacje...