Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki żonatych jesteście głupie i wszyscy się z was śmieją. :D

Polecane posty

Gość gość
Tak jasne mąż z żoną seksu nie ma. :D Myślisz naiwna cizio, że jak mu awanturę zrobisz, żeby nie spał z żoną, to żonaty cię posłucha? :D:D:D

Gość gość
nie blokuj ku/rwo ułomna

Gość gość
kochanko żonatego jesteś żałosnym potworem którego nikt nie chce. Uczepiłaś się cudzego męża i wydaje ci się, że coś wskórasz? :D

Gość gość
aaa jaki zazdrośnik / ca księża mają dzieci .Wczoraj był program o kobiecie ktòta domaga się spadku dla swojego syna po zmarłym ksiedzu a w kurii nie ma takich funduszy :/

Gość gość
Ku/rwo odwal się od żonatego, bo dostaniesz po ryju szumowino społeczna. I gdzie polecisz na skargę? Na policję? To cię dzi/wko wyśmieją i jeszcze usłyszysz, że należało ci się. :D

Gość gość
Od jakiego żonatego ?Jaa jestem z żonatym

Gość gość
Ja bym nie chciał być z kochanką na stałę. Może taki etap przejściowy z czystej głupoty lub przez stres kiedy nie myśli się racjonalnie. Wolałbym kogoś podobnego do mojej żony, która nie byłaby w stanie namieszać komuś w życiu. Możecie zachować jakiś minimalny poziom kultury? Bo tego nie daje się czytać.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem dlaczego mężatki skupiają swoją nienawiść na kochankach. Bezmyślne istoty? Wykopią je z życia a nie cudownych mężów, przez chwile będzie cudownie i pięknie, a potem zaczną męża nienawidzieć, bo jednak powracające sceny zdrad będą nie do wymazania z pamięci.

Gość gość
A mnie dziwią kochanki singielki, facet im oświadcza ze na żonę i się nie rozwiedxue,a one mimo to się z nim spotykają. To jest chore. I liczą po cichu ze mu się odmieni.

Gość gość
To jest kwestia indywidualna nie wszystkie sytuację są tylko czarno białe.

Gość gość
9.05 jesteś z żoną , bo ona jako wspaniała istota,nikomu nie namieszala by w zyciu jak kochanka, z ktorą też jesteś ale wolałbyś aby to była żona. Wszystko przez ten stres.

Gość gość
Tak samo ciężko jest zapomnieć zdradę emocjonalną. Kiedy jest się przez ileś lat odtrącanym przez żonę. Już wolałbym żeby zaliczyła fizyczny skok w bok ale potem żałowała tego. Wszystko zależy od tego czy są jeszcze jakieś uczucia. Wtedy wszystko da się naprawić tzn zacząć od nowa. Wyciąganie wniosków bez uczuć to za mało.

Gość gość
Nie jestem z kochanką i w zasadzie nigdy nie byłem tak naprawdę.

Gość gość
zaprawdę takiej żony to ze świecą szukać :/twoja nikomu by nie zrobiła krzywdy anioł he jak to ludzie miłosierdzia dostępują tylko ty baran bo uganiałeś się za codzą i Ci pokazała gdzie twoje miejsce przy korycie u żony

Gość gość
Jak żonie nie było dane wyjsć z miłości zamąż to i tak znajdzie sobie kochanka i nie ma czy parafia wie czy nie a zresztą Pan Bog kocha wszystkich ludzi a ze oni sie kochają to coś złego taka natura człowieka kocha albo nienawidzi

Gość gość
Moja relacja z żoną nie ma kompletnie nic wspólnego z kochanką, która była nic nie znaczącym epizodem w tym wszystkim.

Gość gość
Kochanka zawsze może się stać w przyszłości żona,która będzie zdradzal mąż.Ciekawe co by wtedy powiedziała.

Gość gość
to fajne epizody tu się działy latał bo miał epizod w głowie przez swoją żonę ktòra teraz została Św na ulicy bo walczyła o niego jak lwica kosztem innych zrobiła piekło aa co za babsztyl okropny

Gość gość
Jesteś tu A to moze powiedz wszystkim jak ty do tej Świetości dotarłaś .Przez znajomych i całe osiedle no może i Kurię potrząsnełam bo kobieta chora psych.Zamąciła w głowie mojemu mężowi .Pamiętaj o jednym

Gość gość
Kochanka zawsze będzie numerem dwa,romansowym przerywnikiem.

Gość gość
Kochaj bliźniego jak siebie samego.Nastawiała przeciwko mnie znajomych z ktòrym sie po latach spotkałam i świetnie nam się rozmawiało oczywiście wina była cała na mnie bo ja tak bardzo go lubiłam ze zona się bała omie jak mogła sie bac jak on był z inną

Gość gość
Chyba o jakimś innym epizodzie piszesz bo nie pasuje.

Gość gość
cały epizod w tym ze to ja bałam się jej jak mnie nachodziła na ulicy wyglądała strasznie chora psychicznie zakompleksiona zazdrosny babsztyl nie kumasz babo ze Bog dopuszcza pewne sprawy bo ty taka fajna ale podzkodowana

Gość gość
kochanki to złodziejki kradną kasę żonatym. Uważajcie panowie i żony też kontrolujcie mężów.

Gość gość
Znam jedną. Facet jej gada ze nie ma zamiaru zostawić rodziny a ta się uczepila jak ten rzep.

Gość gość
a później ze złości go okradnie albo donos na niego nabazgrze - same kłamstwa oczywiście

Gość gość
10.33 a niepracujące żony nie mają oporów korzystania z pieniędzy ciężko zapracowanycb przez mężów, dlatego gdy na horyzoncie pojawi się potencjalne zagrożenie, trzeba je usunąć by nie dopuścic do obniżenia komfortu życia.

Gość gość
nie wiesz kto na ciebie donos złożył czy jakieś inne świństwo ci zrobił? nie szukaj wśród złośliwych sąsiadów, bo to na 100% była porzucona/ sfrustrowana, stuknięta kochanka.

Gość gość
gość dziś 10.33 a niepracujące żony nie mają oporów korzystania z pieniędzy ciężko zapracowanycb przez mężów x bo mają do tego prawo. To jest ich wspólny majątek, a ty zajmij się swoim zamiast grzebać w cudzym portfelu.

Gość gość
11.21 jakie prawo? Takie same jak prawo męża do zycia, ktore daje mu zadowolenie? ;-D