Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, zielowania napisał:

Bo weszłaś z tematem jakbyś była tą lepsza nie nudziarą jak reszta nudziar... nie rozumiesz? 

Nie nie rozumiem bo NIE ZAKŁADAŁAM ŻADNEGO TEMATU O QWERTY. A o tym jest rozmowa i to sobie ona bierze za argument. Napisałam juz jej sto razy ze nazwałam ja nudziara ale nie wciskajcie mi kitu ze zakładałam o niej temat 

17 minut temu, libbi_sztisel napisał:

z baba to był zart 🤨

Mną proszę sobie tyłka nie wycierać 😡 

Ciągle mam czkawkę i uszy mnie pieką 😡

Edytowano przez Baba

Ja się nie bije tylko piszę, że być może od tego się zaczęło... Od durnego tematu.

4 minuty temu, zielowania napisał:

zapamiętałam sobie tą sytuację bo im więcej kłótni tym ciężko dojść do początku... a wcześniej chyba nie było między Wami spin (?) z naciskiem na chyba...

ja nikogo nie zaczepiam Sama z siebie ale jak nowa mnie wyzywa to dziwne trochę musisz przyznać 

9 minut temu, libed from kafeteria napisał:

to nic nie daje on jak go wszyscy zlewaja to jest jak rzep 

bedzie chodzil za toba i ci pisal ze matka ci pampersy zmienia albo ze cos tam na orlenie 

Ale jak nie dajesz się wciągać, to już nie ma  takiej frajdy.

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Nie nie rozumiem bo NIE ZAKŁADAŁAM ŻADNEGO TEMATU O QWERTY. A o tym jest rozmowa i to sobie ona bierze za argument. Napisałam juz jej sto razy ze nazwałam ja nudziara ale nie wciskajcie mi kitu ze zakładałam o niej temat 

A czy ja napisałam że o niej był ten temat? Nie czytasz uważnie tylko tak jak chcesz.

Edytowano przez zielowania

15 minut temu, zielowania napisał:

Był na 100 % może coś w stylu wstawajcie nudziary no nie pamiętam dokładnie... być może to był żart jak ta niby baba ale ludzie mają różne poczucie humoru i pozwalają na więcej bliskim osobom... Pamiętam, że to trochę ruszyło niektóre osoby. 

Przecież babo pisałaś ty do mnie 😛 i teraz stosujesz to jako kategorie słaby zart niby mój ? Przecież to ty do mnie tak pisałaś a ja zwróciłam na to uwagę ale nie ubodło mnie to i w tym sensie pwoeidzialam ze zart - ze zartuje ze niby mnie to uraża 

Edytowano przez libbi_sztisel

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Idź na nerwicę wyzywać stałe usterki. To w twoim stylu

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Idź na nerwicę wyzywać stałe usterki. To w twoim stylu

A ty idz na Kafe wmawiać ludziom ze są alkoholikami i maja płaski tyłek i wypytaj ich mężów czy im sie aby na pewno podobaja:) to w twoim stylu 

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nci ine pomylilem widzialem taka szkole normalna polaczona ze specjalna i ci ze specjalnej byli oddziellnie kratami nawet klatke schodowa mieli za kratami 😄 ode mnie do specjalnej kierowano tych glupich i kryminalistow bo zasada byla ze 2 razy nie zdajesz idziesz do specjalnej wiec jak nie chodzil do szkoly jakis bandzior to tam trafial

Czyli chodziłeś do specjalnej po której masz z urzędu rentę na łeb skoro byłeś oddzielony kratą od normalnych 😅

4 minuty temu, zielowania napisał:

Bo weszłaś z tematem jakbyś była tą lepsza nie nudziarą jak reszta nudziar... nie rozumiesz? 

nawet gdyby tak bylo toi co z tego ?

ktos musi wchodzic na forum i sie czuc glupszy i nudniejszy od reszty albo taki sam ? 

to jak sie czujesz to twoj problem ty sobie musisz z nim poradzic to nie wina innych ludzi. 

1 minutę temu, zielowania napisał:

A czy ja napisałam że o niej był ten temat? 

Tak właśnie napisałaś. Zacytowałaś mój post w którym pisałam ze nie zakładałam o niej tematu

czyli wyjaśnione dziękuje 

16 minut temu, zielowania napisał:

Był na 100 % może coś w stylu wstawajcie nudziary no nie pamiętam dokładnie... być może to był żart jak ta niby baba ale ludzie mają różne poczucie humoru i pozwalają na więcej bliskim osobom... Pamiętam, że to trochę ruszyło niektóre osoby. 

W końcu ktoś się odezwał kto nie ma amnezji. Ona od 3 lat wciska wszystkim ze to ja ja zaczęłam hejtowac. Niby za co?? Za niewinnosc?? Dzięki Mara😘

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Przecież babo pisałaś ty do mnie 😛 i teraz stosujesz to jako kategorie słaby zart niby mój ? Przecież to ty do mnie tak pisałaś a ja zwróciłam na to uwagę ale nie ubodło mnie to i w tym sensie pwoeidzialam ze zart - ze zartuje ze niby mnie to uraża 

Oki czyli wypieramy się nawet tego spoko. Czyli nie było tematu. Kto widział ten wie a kto nie widział niech wierzy w co chce. Koniec z mojej strony.

brakuej ci poczucia wlasnej wartosci skoro dotykaja cie posty w stylu jestem mniej nudna niz ty to nalezy to przepracowac ze specjalista a nie z czarodziejka z jutuba bo to pewnie jakies powazny poroblem z soba 

• Haha 1

6 minut temu, Get Out napisał:

Jak chcesz to na pały z tym idź to skierują cię do Choroszczy i może wtedy  podwyższą ci rente 😅

no czyli jednak przypominasz sobie swoje kazirodcze wysrywy 😄

Przed chwilą, zielowania napisał:

Oki czyli wypieramy się nawet tego spoko. Czyli nie było tematu. Kto widział ten wie a kto nie widział niech wierzy w co chce. Koniec z mojej strony.

Czego sie znowu wypieram jezu mara co z tobą 😛 pisałyśmy i pisałaś do mnie babo co potem wyśmiałam ze jednak masz emocje. O co ci chodzi bo naprawdę nie kumam teraz

tak wypieram i zdaje sie ze powyżej sama napisałaś ze o qwrty tematu nie zakładałam 

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

dobra bijcie sie dalej ja jade na zakupy 😄

Mamusia na kąpiel woła bo śmierdzisz kupą zgadłem 🤔😅

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

nawet gdyby tak bylo toi co z tego ?

ktos musi wchodzic na forum i sie czuc glupszy i nudniejszy od reszty albo taki sam ? 

to jak sie czujesz to twoj problem ty sobie musisz z nim poradzic to nie wina innych ludzi. 

Dobra, poddaje się Libbi zawsze jest ofiarą... nigdy nie zaczepia. Wszystko wina innych... : ) 

brakuej ci poczucia wlasnej wartosci skoro dotykaja cie posty w stylu jestem mniej nudna niz ty to nalezy to przepracowac ze specjalista a nie z czarodziejka z jutuba bo to pewnie jakies powazny poroblem z soba 

Napisałam co zauważyłam co moim zdaniem mogło mieć wpływ na dalszy przebieg... relacji ale nawet tego nie można przyjąć do wiadomości. Spoko : )

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

W końcu ktoś się odezwał kto nie ma amnezji. Ona od 3 lat wciska wszystkim ze to ja ja zaczęłam hejtowac. Niby za co?? Za niewinnosc?? Dzięki Mara😘

Zawsze pisałam za co - za nazwanie cie nudziara 3 lata temu;) to jest najbardziej bekowy element przecież i w ogóle nie umniejszam tej genezie. Ze generalnie za mną łazisz wyzywasz itd 3 lata bo nazwałam cie nudziara 😛

no czyli jednak przypominasz sobie swoje kazirodcze wysrywy 😄

No z urojeniami możesz iść na pały , bo oni wtedy mogą skierować cię tam gdzie klamek nie ma. 😅

8 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Aha no to dziękuje za cenny głos w dyskusji i stanowcze ‚był’. 
Potwierdzałam wielokrotnie co napisałam. Ale ona mi zarzucała ze ja o niej tematy zakładałam co nie jest prawda i tyle.

pisalam w temacie klaudii o qwerty to był w ogóle jakis jeden post

w ogóle nie do wiary jak wielka burze wywołało stwierdzenie ze qwerty to nudziara sprzed 3 lat 😛

To idź na nerwicę i tak zrob. Ciekawe czy będziesz taka odważna. Bohaterka od siedmiu bolesci

5 minut temu, Malowany napisał:

Ale jak nie dajesz się wciągać, to już nie ma  takiej frajdy.

tez tak sadzilem kiedys ale jest odwrotie jak chodzi a ty nie reagujesz to ma frajde a jak beke z niego cisniesz to wtedy nie ma frajdy i mu piana sie toczy i ulewa z pyska.

na widmoka najlepsza recepta jest beka z niego. ewka go ignoruja i wyzywa ja od dekady ciagle i nawet jak ona go ignoruje to on pisze do innych ze pojedzie do szpitala do zielonej gory i powie innym lekarzom ze jej ojciec z nia sex uprawia i inne brednie. to akurat pisal do siurka mimo ze ewka z anim nie lazila. 

beka z widmoka to 100% najlepsza metoda on sobie nie radiz z ironia i wscieka jak sie z niego smieja. jak nie reagujesz to on czuje slabosc i jak kazdy socjopata bedzie sie nad toba znecal

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

A to jest idiоta i skąd to wziąłeś z jutuba🤔😅

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

To idź na nerwicę i tak zrob. Ciekawe czy będziesz taka odważna. Bohaterka od siedmiu bolesci

Ale ja jeszcze nie wiem kto tam jest nudny 😛

zreszta nie obrażaj sie tak to pewnie dlatego ze sie nie załapałam na wyznania z tindera, gdybym była ich świadkiem na bank nazwałabym cie gwiazda tak jak tego oczekujesz 😛

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Czego sie znowu wypieram jezu mara co z tobą 😛 pisałyśmy i pisałaś do mnie babo co potem wyśmiałam ze jednak masz emocje. O co ci chodzi bo naprawdę nie kumam teraz

tak wypieram i zdaje sie ze powyżej sama napisałaś ze o qwrty tematu nie zakładałam 

Pierwsza nazwałaś babami inne użytkowniczki... dlatego tego zwrotu użyłam w Twoim kierunku. Kumasz? Pewnie nie wymyśliłam to sobie.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Na nerwicy nie chcą ludzi z kafe. 

Nasz poziom... im nie odpowiada.

5 minut temu, libbi_sztisel napisał:

jej chodzi o to ze ty napisalas tak pierwsza do niej a ona pozniej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się