Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

Przed chwilą, Malowany napisał:

Najlepiej typa zlewać, bo on się tym karmi i to go nakręca.

Wiem ja to już tak go czytam jak sie zula pod sklepem słucha mniej wiecej. Zdarta płyta. Bardziej mam bekę z jego psiapsi 

8 minut temu, murb napisał:

To Ty się zastanawiasz nad dietą za 60 zeta. Ryż gotowany plus marchew na parze. 👍

od ryzu sie tyje ma duzo weglowodanow ja jem prawie codziennie ryz 😄

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Temat nudziary?

nie było żadnego tematu nudziary. Wpisałam sie w inny pisząc gdzie są nudziary i wymieniłam zdaje sie qwerty. Na bank temat sie nie  nazywał nudziary ani nie był nawet mój. Prawdoooobnie to był temat klaudii ale 100proc pewnosci nie mam. Na bank nie mój sorry ale nie wciśniesz mi tego.

z baba to był zart 🤨

Był na 100 % może coś w stylu wstawajcie nudziary no nie pamiętam dokładnie... być może to był żart jak ta niby baba ale ludzie mają różne poczucie humoru i pozwalają na więcej bliskim osobom... Pamiętam, że to trochę ruszyło niektóre osoby. 

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

albo gdzie jest libed czy cos takiego to magda przekrecila wszystko na drugi dzien po tym jak temat zniknal

Gdzie jest libed to była inna pora roku 😛

tak o tobie tematy zakładałam, o qwecie nie, udowodnijcie ze kłamie to wpłacę coś na schronisko 😛

8 minut temu, zielowania napisał:

No cóż oceniam jak Libed na podstawie tego co mam w głowie. : )

Oki idę.

czyli jednak jestes czlowiekiem 😄 i to nieprawda co moon pisze ze naduzywasz antydepresantow i dlatego jestes botem. 

ciesze sie ze mas zludzkei uczucia naprawde 😄 wole juz tych z nienawiscia niz tych bez emocji socjopatow

Przed chwilą, zielowania napisał:

Był na 100 % może coś w stylu wstawajcie nudziary no nie pamiętam dokładnie... być może to był żart jak ta niby baba ale ludzie mają różne poczucie humoru i pozwalają na więcej bliskim osobom... Pamiętam, że to trochę ruszyło niektóre osoby. 

Masz jakis dowod na to? Czy to był temat o niej czy jakis temat tej nocy w której w innym napisałam ze jest nudziara? Ja jestem na 100procent pewna ze takiego tematu nie było. 

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

nie nie bylo w innym temacie pisala do magdy czemu nikogo nie ma nawet tej nudziary qwerty a temat byl "czy jest libed" a nie nudziara

Być może nie raz użyła tego zwrotu...

7 minut temu, Get Out napisał:

No sprzedałeś się że cię przenieśli do specjalsów, bo myślałeś że po niemiecku gadają, a po takiej szkole rentę masz z urzędu z powodu upośledzenia umysłowego. A bełkotem tylko potwierdzasz, że nie umiesz normalnie pisać. 😅

watpie zeby w specjalnej byli uposledzeni umyslowo sami tam sa raczej kryminalisci co do szkoly nie chodza wiec trzymaja ich w szkole z kratami zeby odizolowac od normalnych

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Masz jakis dowod na to? Czy to był temat o niej czy jakis temat tej nocy w której w innym napisałam ze jest nudziara? Ja jestem na 100procent pewna ze takiego tematu nie było. 

Nie do niej, ale chyba ja to ruszyło.

11 minut temu, zielowania napisał:

Przecież był : ) ale nie pamiętasz co sama piszesz jak z tymi babami... piszesz post później ktoś Ciebie naśladuje a Ty oczywiście nie wiesz dlaczego ktoś ma czelność nazywać Cię babą...

Dokładnie! A potem te 3 hejtery się na mnie rzucają. A ta szczególnie krzykliwa jeszcze nawołuje Śliwkę do hejtu na mnie 😜 swietoszka

6 minut temu, Get Out napisał:

Jakimi kazirodczymi ćpałeś coś znowu że tak bredzisz i jakie blokowanie skoro nie wiem jak się blokuje. 🤔😅

mam ci wkleic zrzut twoich slow 😄 ?

Być może nie raz użyła tego zwrotu...

Użyłam tego zwrotu ale nie w swoim temacie. Nie zakładałam tematu na jej cześć. 

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Wiem ja to już tak go czytam jak sie zula pod sklepem słucha mniej wiecej. Zdarta płyta. Bardziej mam bekę z jego psiapsi 

Ona albo naprawdę nie widzi z kim ma doczynienia, albo kilka miłych słówek sprawia, że jej mózg nie funkcjonuje poprawnie. Nie wnikam. Muszę jednak przyznać, że przy IQ 140 trochę to dziwne.

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

czyli jednak jestes czlowiekiem 😄 i to nieprawda co moon pisze ze naduzywasz antydepresantow i dlatego jestes botem. 

ciesze sie ze mas zludzkei uczucia naprawde 😄 wole juz tych z nienawiscia niz tych bez emocji socjopatow

Ale ja to piszę bez emocji... nie znasz się na temperamentach. Mam inaczej niż Ty.

1 minutę temu, zielowania napisał:

To tak jakby nagle ta krzykaczka weszła na nerwicę i zaczęła wyzywać tamtejsze usterki. Ten sam poziom abstrakcji

5 minut temu, Malowany napisał:

Najlepiej typa zlewać, bo on się tym karmi i to go nakręca.

to nic nie daje on jak go wszyscy zlewaja to jest jak rzep 

bedzie chodzil za toba i ci pisal ze matka ci pampersy zmienia albo ze cos tam na orlenie 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Dokładnie! A potem te 3 hejtery się na mnie rzucają. A ta szczególnie krzykliwa jeszcze nawołuje Śliwkę do hejtu na mnie 😜 swietoszka

A skad ty możesz wiedzieć ze ‚dokładnie’ jak ciebie wtedy nie było ??? I ta która ci to przekazała w ogóle nie wspomniała ze zakładałam o tobie tematy bo to była Magda i ona ci to już prostowała?

nie nawołuje żadnej śliwki do hejtu o co ci znowu chodzi ja pjerdole

Mara jak masz dowody to poproszę ale jak na moje to kłamiesz i nie wiem jaki masz w tym cel. 

zreszta może fotograf potwierdzi moje słowa bo ona wtedy była i pisala wiec wiem ze byla. A ty nie wiem. Rownie dobrze możesz powtarzać coś co wymyśliła qweta i powtarza od 3 lat i po tym czasie stało sie prawda

tak jak dzisiaj w ogóle nie przeczytałaś tematu a zajęłaś stanowisko. Twoje szwajcarstwo w moich oczach jest nadwątlone 😉

Edytowano przez libbi_sztisel

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

watpie zeby w specjalnej byli uposledzeni umyslowo sami tam sa raczej kryminalisci co do szkoly nie chodza wiec trzymaja ich w szkole z kratami zeby odizolowac od normalnych

Pomyliłeś z ośrodkiem wychowczym , a do specjalnej biorą opóźnionych w rozwoju takich jak ty i nie nauczyli cię tam nawet normalnie pisać. 😅

2 minuty temu, zielowania napisał:

Ale ja to piszę bez emocji... nie znasz się na temperamentach. Mam inaczej niż Ty.

tak pamietam jestes flegamtykiem polecalas mi test nawet ja mam calkiem dobra pamiec do jakichs ciekawych rzeczy. 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

zapamiętałam sobie tą sytuację bo im więcej kłótni tym ciężko dojść do początku... a wcześniej chyba nie było między Wami spin (?) z naciskiem na chyba...

Mara jak masz dowody to poproszę ale jak na moje to kłamiesz i nie wiem jaki masz w tym cel. 

zreszta może fotograf potwierdzi moje słowa bo ona wtedy była i pisala wiec wiem ze byla. A ty nie wiem. Rownie dobrze możesz powtarzać coś co wymyśliła qweta i powtarza od 3 lat i po tym czasie stało sie prawda

tak jak dzisiaj w ogóle nie przeczytałaś tematu a zajęłaś stanowisko. Twoje szwajcarstwo w moich oczach jest nadwątlone 😉

Cytat

przeciez juz ci posrednio napisala ze dyskutowlay o tym pewnie ktos przekrecil i tak im sie utrwalilo. czytaj miedzy wierszami

7 minut temu, zielowania napisał:

Ok czyli sciemniasz. Jak mogło ja ruszyc coś czego nie widziała?

rzecz działa sie w nocy, sek w tym ze qwrty wtedy nie było a przekazała jej to Magda. Bo tematów postow rano nie było bo usunięte. Qweta nie widziała tego bo pytala co tam było.

wiec wytłumacz mi proszę jak qwete mógł ruszyc temat ktorego nie była świadkiem, już absts...ac czyj był 🙂 sciemniasz 

Edytowano przez libbi_sztisel

Może jeszcze ktoś to potwierdzi... piszę co widziałam. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Pomyliłeś z ośrodkiem wychowczym , a do specjalnej biorą opóźnionych w rozwoju takich jak ty i nie nauczyli cię tam nawet normalnie pisać. 😅

nci ine pomylilem widzialem taka szkole normalna polaczona ze specjalna i ci ze specjalnej byli oddziellnie kratami nawet klatke schodowa mieli za kratami 😄 ode mnie do specjalnej kierowano tych glupich i kryminalistow bo zasada byla ze 2 razy nie zdajesz idziesz do specjalnej wiec jak nie chodzil do szkoly jakis bandzior to tam trafial

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ok czyli sciemniasz. Jak mogło ja ruszyc coś czego nie widziała?

rzecz działa sie w nocy, sek w tym ze qwrty wtedy nie było a przekazała jej to Magda. Bo tematów postow dawno nie było bo usunięte.

wiec wytłumacz mi proszę jak qwete mógł ruszyc temat ktorego nie była świadkiem, już absts...ac czyj był 🙂 sciemniasz 

Bo weszłaś z tematem jakbyś była tą lepsza nie nudziarą jak reszta nudziar... nie rozumiesz? 

Widziała temat, ale chyba nie było tam nicków tylko tak ogólnie to napisałaś. Nie pamiętam!

Edytowano przez zielowania

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

mam ci wkleic zrzut twoich slow 😄 ?

Jak chcesz to na pały z tym idź to skierują cię do Choroszczy i może wtedy  podwyższą ci rente 😅

Bo weszłaś z tematem jakbyś była tą lepsza nie nudziarą jak reszta nudziar... nie rozumiesz? 

mozna o sobei pisac ze sie jest sexi hotka i jest ok nawett jak ktos to napisze tysiac razy a nie mozna napisac ze sie nie jest nudnym jak inni ?

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

przeciez juz ci posrednio napisala ze dyskutowlay o tym pewnie ktos przekrecil i tak im sie utrwalilo. czytaj miedzy wierszami

Aha no to dziękuje za cenny głos w dyskusji i stanowcze ‚był’. 
Potwierdzałam wielokrotnie co napisałam. Ale ona mi zarzucała ze ja o niej tematy zakładałam co nie jest prawda i tyle.

pisalam w temacie klaudii o qwerty to był w ogóle jakis jeden post

w ogóle nie do wiary jak wielka burze wywołało stwierdzenie ze qwerty to nudziara sprzed 3 lat 😛

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się