Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Cześć dziewczyny Danti - niby wszystko ok, ale teraz jak go przewijałam to znowu zaczął przewracać oczkami :O

Marta miała tylko raz poważny katar z zapchanym nosem. Na noc smarowałam jej pod noskiem krem a na to Olbas. W dzień sól fizjologiczna do noska (po 1 keopelce). Na szczęście szybko minęło (chba po 3 dniach). A jak był nosek zatkany w ciągu dnia, to jej takimi patyczkami oczyszczałam. Wiem, wiem, ze nie wolno, ale trudno. Pomagała przynajmniej :)

krople do noska Nasivin,maść majerankowa.Leo miał przez tydzień katarek i przeszło.w łóżeczku pod materac dałam złożony koc,żeby głowa była wyżej(śpi tak do dzisiaj ).

Danti - ja Maksowi kupiłam taką wyprofilowana poduszkę, także też śpi z głową wyżej

niestety przerwa na kawe z moją mamą.Leo się już wyspał i oglada bajke.

no to to rozumiem ;) Ja kawkę piję przed kompem zeby zaoszczędzić czas ;) Kurcze, cos mi weszło rano w kark i nie mogę odwracać głowy w jedną stronę :O

No to też jesteś usprawiedliwiona ;) Chociaż liczyłam, że ktoś będzie miał ochotę porozmawiać :O A gdzie Jonka? Czyżby Martynka jeszcze nie spała?

Tez czuwa, ale nie mogę pogadać. Zresztą za niedługo uciekam do mojego bobaska słodkiego, więc jakby co, to pa pa 🖐️

A Maks już popłakuję więc też chyba więcej nie będę czuwać :O

🖐️dziewczyny ja tylko na chwilkę , dzisiaj pierwszy dzień mojego urlopu:) .Cały dzień z Patrycją ,wiecie ona jest taka kochana :D byłyśmy 3 razy na dworze i 3x ją przebierałam bo chodziła po największej wodzie , na szczęście narazie jest zdrowa także nie mam z nią kłopotu , nawet mogę wypić kawę , a ona w tym czasie się bawi sama.🌻🌻🌻Ale zauważyłam jeden minusik takiego siedzenia w domu - objadam się nadmiernie😠,chyba mam za dużo czasu:classic_cool:

Cześć Dziewczyny! Karolina - miło, że o mnie myslałaś :) Nie włączyłam komputera, bo wiedziałam, ze zaraz się wciagne w rozmowę, a egzamin już tuż -tuż :( Wczoraj pouczyłam się wieczorem i dziś kontynuowałam temat, Martynka spała 2 godziny!!! Beż żadnego budzenia, zaczynam się zastanawiać,czy to nie tłuczenie w klawisze ją budziło :O Karolina, napisz jak Karolek i Luiza, jak zajrzę potem to przeczytam. Wczoraj podczytałam właśnie o tych noworodkach z problemami, jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania to śmiało, mam na świeżo!!! Buziaki dla wszystkich Drogich Koleżanek i Bobasków!!! 👄 Postaram sie zajrzeć jeszcze za jakas godzinę - dwie, pa!

troszeczke bawię się stopką.udało się, tylko muszę zrobić aktualne zdjęcie w małej rozdzielczości i bedzie ok:)

dzisiaj jest jakieś święto , że nie piszecie. Karolina Maks jeszcze nie śpi? Jonka przerwa w nauce!!! no dziewczyny , bo zaraz znikam.

Danti - Maks własnie usnął po godzinie bojó :O Nie wiem co sie dzieje ale on wogóle nie chce kłaść się spać :O

cześć Karolina ...dywanik dla Ciebie :)

Dziękuję bardzo :D Robiłam wieczorem racuchy z rodzynkami i najadłam się przy okazji surowych drożdży i teraz cały mi się odbija :O

w jednej firmie się nie udało:( jeszcze czekam do końca tygodnia na odpowiedż z drugiej firmy.zaczynam sie wkurzać że nigdzie się nie uda😭