Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

No zrobiłam wczoraj, posprawdzał tylko to co go interesowało, czyli przyczepy i kaletki i stwierdził, że nadal jest lekki stan zapalny.

w lewym boli mnie oprócz standardowego bólu pod rzepką, tak jakby czworogłowy, tzn. przy np. wstawaniu czy wchodzeniu po schodach mam wrażenie że udo nie pasuje mi do reszty, a w prawym boli mnie przy zginaniu, ale tylko w pozycji stojącej, mam nadzieje, że jak wyćwicze te mięśnie to będzie lepiej :) ale przynajmniej nie czuje się już tak fatalnie jak w ostatnich 2 tygodniach, bo wtedy to równo mi dały popalić te kopyta ;)

No skoczylam w dal bo chcialam sprobowac :P a nie moja wina ze mi cos strzelilo... ale ta babka w nowej szkole tez jest bardzo przewrazliwiona na punkcie kolan :P ona tez mi sama zabrania robic pewnych rzeczy...

Sandra i Megusia, jak wrócicie to się odezwijcie:) Kacha i Julcia, żyjecie?

kolana w miare dobrze... troche bola... raz jedno, raz drugie... ale to drugie bardziej (to co mi teraz robili) hmm... a w-f jutro mam nawet dwie godziny... zobaczymy co bedzie bo chyba bede grala caly czas w jakies gry zespolowe... ogolnie to na razie w-fy sa luzne bo czesto sa jakies rozciagania, aerobik itp. chociaz ja tego bardzo nie lubie ale tak nie obciazaja kolan... i znowu mi sie trafila przewrazliwiona nauczycielka na punkcie kolan ale moze i dobrze... bo gdyby mnie zmuszala do rzeczy ktorych nie moge robic to by bylo gorzej... ale ogolnie na razie jest ok ;))

Żyje żyje:P Tylko nie mam kompletnie czasu. Nic tylko pwtórki, spraedziany i kartkwówki. Witaj klaso maturalna:P Bosko:P Z kolanami tak średnio. Wczoraj mnie złapał straszny ból w lewym kolanie i nie mogłam nawet na nodze stanąć ale to na szczeście szybko przechodzi chociaz cholernie mocne są te bóle.

Julcia, dobrze, że to chociaż krótkotrwałe jest:) Kacha, ciesz się, że masz taką nauczycielkę:)

No ciesze sie :P Dzisiaj od samego rana boli mnie strasznie kolano... ale dokladnie to chyba guzowatosc no i mialam tez dwa w-fy na ktorych biegalam sprintem na zaliczenie... no i pobieglam zaliczylam ale noga boli jeszcze bardziej... a potem jeszcze 4h stania w tesco (jestem wolontariuszem i jest akcja zbierania zywnosci)

Kacha, ja cię podziwiam..ale nie za rozsądek:) Czy ty wiesz, co robisz tym biednym kolanom takim biegiem? I to stanie??????????? Brak mi słów:) Za parę latać będzie płakać i nic się już nie poradzi sensownego...

Wiem ale to jest silniejsze odemnie... Wiem ze powinnam nie robic takich rzeczy... Wczoraj tez stalam w supermarkiecie ale 3h a potem na mecz jeszcze poszlam... kolano boli... :/

tak. Ale najbardziej to tak guzowatosc (?) i to dziwne miejsce... i z boku kolana... :P Czyli ogolnie to normalka ostatnio...

Szkoda, że shaving`u ci nie zrobili, teraz na 90% by nie bolało raczej. Przy najbliższej wizycie u lekarza, powinnaś o to zapytać, wszystko jedno, który będzie.

no wlasnie tez mysle ze gdyby zrobili shaving byloby lepiej... Ja mam nadzieje ze się dowiem na wizycie wkoncu skad u mnie sie to wzielo... bo jak narazie nikt mi nie powiedzial...

Co się wzięło? Chondro?Lepiej zapytaj o ten shaving, a bardziej jego brak:)

hehe... chyba znowu bede musiala zrobic sobie liste z pytaniami... z ktorej i tak nie korzystam bo zapominam... ale teraz to mnie najbardziej interesuje co mi lekarz powie na to ze nadal boli jedynie jest troche lepiej... Ciekawe co wymysli... tym bardziej ze u tego lekarza jeszcze nie bylam na takiej zwyklej wizycie, jedynie na zastrzykach, zmianie opatrunku zdjeciu szwow no i na dwoch artroskopiach :P tyle dni jeszcze do wizyty...

Kacha, nic ci już nie powie. Dopóki nie ma shaving`u, nie liczyłałbym na znaczną ulgę, bo ciągle trochą o siebie nierówne powierzchnie, co właśnie powoduje ból.

dzisiaj sobie darowalam w-f... Troche kolano nadal boli... mam nadzieje ze niedlugo minie...

Jak będziesz męczyć to ciągle będzie bolało. Do lekarza jeszcze idziesz na jakąś wizytę?

ide 22 pazdziernika. mialam isc 3 wrzesnia ale lekarz sie rozchorowal i ide dopiero 22...

Było bardzo fajnie, sympatyczne towarzystwo, troche zwiedzania, dużo napojów %, super plaża i morze, tylko mogłoby być cieplej :P