Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

pierwsze zdania topiku choćby: Poznalismy sie wczoraj w pubie, odbylo sie klasycznie: super sie gadalo, wybuchla namietnosc i przespalismy sie. , takze raniutko po obudzeniu sie zaczelam sie szykowac do wyjscia. a) odbyło się klasycznie - widać dla niej takie coś to swego rodzaju standard b) Bylam przekonana, ze to tylko jednonocna przygoda - wiedziała już jak się zachować w takiej sytuacji, poza tym nigdzie nie zaznaczyła, że to pierwsza taka przygoda, samo się nasuwa na myśl, że jakby to był pierwszy taki raz dla niej napisałaby o tym dalej jest tego więcej ale nie chce mi się szukać:P

Gość daruj sobie
komicznema kazde zdanie zakonczone tym :P cokolwiek to oznacza.

"odbyło się klasycznie - widać dla niej takie coś to swego rodzaju standard" idąc za słowem "klasycznie"... taniec klasyczny to wg Ciebie taniec będący dla kazdego standardem? :D muzyka klasyczna to muzyka standardowa dla wszystkich? :D " wiedziała już jak się zachować w takiej sytuacji" a jak sie mozna zachować w takiej sytuacji :D:D ucieczka z domu faceta to wlasnie niewiedza jak sie zachować :D "poza tym nigdzie nie zaznaczyła, że to pierwsza taka przygoda, samo się nasuwa na myśl, że jakby to był pierwszy taki raz dla niej napisałaby o tym" ten argument jest najbardziej przekonujący :D:D

corka,a gdzie ty przeczytałaś ze autorka często sypia z kolesiami z dysko??? a gdzie ja napisałam, że często? napisałam "nie pierwszy raz" poza tym "często" to subiektywne odczucie

Gość gadfgfda
nie sluchaj opinii tych "rzyczliwych". u mnie bylo podobnie.jestesmy ze soba prawie rok.wynajmujemy mieszkanie.jest cudnie ;-) co za roznica czy sie spedza u faceta odrazu noc czy po kilku misiącach i tak seks bedzie ten sam.ludzia mamy 21 wiek.wiecej tolerancji

Gość strefa0
komiczne ciężko na 1 krótkim spotakniu odróżić lachociąga od "wyluzowane babki" :D ale nic dziwnego - każdy zadowala się tym na co go stać :P jeden ucieszy się z malucha inny z mercedesa ;)

nie sluchaj opinii tych "rzyczliwych". u mnie bylo podobnie.jestesmy ze soba prawie rok.wynajmujemy mieszkanie.jest cudnie "Życzliwych" jak już:) asdfg corka,pewnie nigdy nie doznalas palacej namietnosci... a po czym Ty wnioskujesz? jesteś jasnowidzem, jak ja?:D

"ciężko na 1 krótkim spotakniu odróżić lachociąga od "wyluzowane babki"" mowisz tak, bo chyba nigdy nie widziałas takich klubowych lachonów - je widać, słychać i czuć na kilometr

Gość oczywiscie że każdy
każdy kto nie zachwyca się bądz sam czyni nieco inaczej lub jest obojętny wobec czynu autorki jest nudy, beznamiętny, kłoda w łózku absolutna, dewot, moher najostatniejszy/

nie doznałam palącej namiętności bo nie wskoczyłam nikomu do łóżka po godzinie znajomości?:D Nie wiedziałam, że to jakiś wyznacznik hehe :P zresztą to już było na topiku, i gdzieś tam nawet wcześniej wsadziłam swoje 3 grosze :)

"oczywiscie że każdy każdy kto nie zachwyca się bądz sam czyni nieco inaczej lub jest obojętny wobec czynu autorki " oczywiscie, że kazdy kto robi podobnie jak autorka jest zerem, szmatą i kurwą

Gość sghfg
do corka pustyni z czy palaca namietnosc dostaje sie tylko po godz. znajomosci zkims.bez przesady.ja taka namietnoscv mam juz od dluzszego czasu bedac ze swoim chlopakiem. zal mi ciebie.facet cie nie zadowla czy jak ;-)

Pewnie mieli niezłe dymanko.... właścicieli BMW i VW jest masa... ale wlasny tramwaj mają nieliczni :P:P:P

Gość strefa0
mowisz tak, bo chyba nigdy nie widziałas takich klubowych lachonów - je widać, słychać i czuć na kilometr" Te rasowe - OWSZEM :P ale są też takie, które świetnie udają damy i dla których zawsze bedziesz nibytym drugim :P- to Ci potwierdzi każda kobieta;)

sghfg do corka pustyni z czy palaca namietnosc dostaje sie tylko po godz. znajomosci zkims.bez przesady.ja taka namietnoscv mam juz od dluzszego czasu bedac ze swoim chlopakiem. zal mi ciebie.facet cie nie zadowla czy jak zalecam powrót do wczesnych lat podstawówki i naukę czytania ze zrozumieniem :D:D:D

Gość sghfg
to zaczyna sie robic nudne naprawde ze cytujesz slowa kazdego jakby ktos nie wiedzial co napisal.sledze ten topic bedac w pracy dlatego nie zawsze moeg przeczytac wszytskie wypowiedzi ale jak czytam co nie niektóre to krew mnie zalewa. autorka topiku spedziła noc z facetem ktory zamiast wypieprzyc ja rano z dopmu potraktowal jak dame. co wq tym dziwnego. czy to oznacza ze od razu lachociag z niej.

babeczki jak ja z nowo poznanym facetem nie miałam ochoty się przespać \"od pierwszego wejrzenia\"- nie mówię, że zawsze to robiłam;)- nie widziałam sensu straty czasu na kolejne spotkanie- po co?:D

"ale są też takie, które świetnie udają damy i dla których zawsze bedziesz nibytym drugim - to Ci potwierdzi każda kobieta" no to porucham sobie troche i spławie ją, gdy sie zorientuje, że coś kombinuje - wielkie mi co... Tylko kobiety potrafią być walone w rogi i latami nie widzieć czegoś, co zobaczyłby nawet Stevie Wonder... Dlatego wydaje wam sie, że z facetami jest podobnie... Ale nie trzeba byc jasnowidzem, zeby poznać kiedy baba coś kręci

Gość sghfg
mezczyzni tez sa waleni w rogi dlatego niektórzy wchodza bokiem do domu niewiedzac czemu ;-)

"autorka topiku spedziła noc z facetem ktory zamiast wypieprzyc ja rano z dopmu potraktowal jak dame. co wq tym dziwnego. czy to oznacza ze od razu lachociag z niej" je bardzo to boli, bo burzy ich światopogląd... one wszysktie z ich pieskami na smyczy, które muszą odwalić 60 randek, dac 25 bukietów, 16 wyjśćdo kina i oczywiscie poczekać pół roku, bo one sie szanują :D poznać całą rodzine i zostać zaakceptowanym przez babcie i ciocie są zdegustowane, że mozna poznać faceta bez tych szop

"mezczyzni tez sa waleni w rogi dlatego niektórzy wchodza bokiem do domu niewiedzac czemu" naduzywasz słowa "mężczyzna" :P ja od razu sie zorientowałem, że mi baba coś ściemnia :D

Gość stiwi łonder
"...Ale nie weźmie (i tu mozesz spać spokojnie) bo berecik mentalny, zdobiący Twe skronie powoduje, iż zainteresowanie wzbudzasz wśród nałogowych abonentów Blue Hustler TV oraz autorów tematów na tym forum o wspolnej nazwie "mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny"... :D :D :D komiczne uwielbiam Cię :D

Gość sghfg
ha ha ha ja nie wymagalam od swojego obecnego chlopaka ani prezentów wyjsc do kina czy czegokolwiek innego. jedyna rzecza która akceptowalam i akceptuje sa zywekwiaty.jakies takie glupie zasady swoje mam ;-) takze nie wszytskie kobiety takie sa ;-)

sghfg - no wybacz, forum , jakiekolwiek, ma to do siebie, że cytuje się wypowiedzi innych i odpowiada na nie 🖐️ je bardzo to boli, bo burzy ich światopogląd... one wszysktie z ich pieskami na smyczy, które muszą odwalić 60 randek, dac 25 bukietów, 16 wyjśćdo kina i oczywiscie poczekać pół roku, bo one sie szanują poznać całą rodzine i zostać zaakceptowanym przez babcie i ciocie są zdegustowane, że mozna poznać faceta bez tych szop między tym, o czym mówisz a pójściem z facetem po godzinie do łóżka jest jeszcze cała przepaść, poprzez wyolbrzymianie próbujesz udowodnić swoje racje, jak już wcześniej ktoś pisał, to nie jest podział na prostytutki i dziewice orleańskie :)

jak sie zorientowałem - po prostu delikatnie zmiany w zachowaniu... naprawde jelsi sie kogos zna i troche obserwuje otoczenie, to mozna bez problemu wyczuć kiedy cos sie zmienia... jest bardzo, ale to bardzo mała ilosc tak dobrych kłamców, by nikt nie wyczuł, że cos kręcą...

Hehehe no racja to odrazu czuc na odleglosc :D:D:D:D:D:D Ja nawet wiedzialem gdzie swoja z najde z nim :) za kazdym razem trafiony :)

powiem tak: baby babom zgotowały ten los. jakoś tak wielu facetów nie upiera się przy tym,że autorka to k...zadziwiające jest to,że to kobieta kobietę obrzuca gównem. żałosne. już się nie dziwię,że faceci na foru mają takie nienajlepsze zdanie o kobietach. same sobie na to pracujecie(żeby nie powiedzieć zasługujecie)-porządne kobietki.