Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Zamówiłam sobie na allegro komplet do wyrobu kolczyków mi czekam i czekam a go nie ma:( Facet mi napisął ze w pn dojdze :( Tylko ze na tej aukcji wygrało 90 pare osób wiec napewno to trwało zanim on wysłała prawda? CHyba jeszcze bede czekac. ..

Czekajaca Ty jestes tutaj naszym pocieszaczem...musisz się wziąść w garść...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Dziewczyny co z tym naszym spotkaniem jakimś zlotowym...ja wszędzie dojadę tylko gdzie??????....Za dwa miesiące będę miała ogromniaste mieszkanko ale niestety bez ogródka...:(....więc jeśli poczekacie....to zapraszam na zlot do mnie:)

SZARLOTKO dopije tylko kawke i biore sie w garsc tak jak mi piszesz!!!!!!!! Ide gotowac na jutro zupke jarzynowa bo maz ma od południa do pracy to zawsze rano je obiad juz o 11.30. A potem sobie wsiade na rowerek i pojezdze troszeczke :-) Trzeba sie troszke poruszac :-) A te moje kolczyki to chyba juz przyjda jutro cio ? :(

SZARLOTKO a o której jedziesz do lekarza? BEDE trzymała mocno kciuki!!!!!!!!! Ja mam z mezem domek w górach :):):):) Jedziemy teraz tesciowa po zimie go otworzyc itd :)

to znowu ja :) wlazłam od razu po przyjeździe do domu wypatrywać wieści od berbelka :) cześć szarlotka! kurde no, na pewno się już coś pokaże u Ciebie :)

BERBELKU trzymamy kciuki i wypatrujemy informacji od CIEBIE!!!!!!! 🌼 Werna co tam słychac? Ja juz nastawiłam na zupke jarzynowa i pojezdziłam 30 minut na rowerku stacjonarnym :-) Ruszyłam 4 litery :P:P:P

o 17.00 przychodzi do mnie dziewczynka na korki, więc jeszcze 20 min nudy. Nie mam pomysłu co na obiad na jutro. Chyba jakiegoś gotowaca sobie zrobię np. pyzy z mięsem. A najgorsze jest to, ze jutro do 18.00 w pracy siedzę.... rano zasuwam do skarbówki z PITem bo jeszcze nie oddałam :P

Oj tak takie wiesci... czuje ze dobre :D No, ale zaraz bede musiala wybyc na ok2h... Werna ty pita wieziesz ja juz pieniazkow doczekac sie nie moge :D

Hey :) jestem juz, w południe troszke pospałam, potem bylam chwilke na miescie. teraz M myje podłogi :P a ja jem yogurcik :D berbelek czekamy na wiesci !!! Witaj szarlotko :) Ty jak zwykle zabiegana..... nie denerwuj sie wizyta, na pewno wszystko bedzie dobrze :):):)

Gość agnieszka112
okres dostałam :(

WERNA no to miłych korepetycji :-) Mniam, pzyzy :) Ja dzisiaj miałam na obiadek pierogi z miechem! Ale z biedronki! Normalnie pychaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :P:P:P:P No WERNA ja CIEBIE tez nie mam na nk :( WITAJ NERWSUKU :) Jak samopoczucie??????

Agnieszka bardzo mi przykro... Nie ma co sie załamywac tylko działac dalej !!!!!!!! WIECIE CO a co myslicie o wiesiołku ????????

hey Czekająca :) samopoczucie tak sobie.... jutro wizyta u ginia i jakies nerwy mam.... :( Przykto mi agnieszkaa, nastepnym razem sie uda.

Cześć dziewczynki!! Melduję się i ja:) Też się niecierpliwie na myśl o berbelku:) I trzymam kciuki. U mnie dalej cisza....Mam coraz mocniejsze bóle, ale @ nie ma. Co do wiesiołka, to ja biorę oeparol i nie narzekam:)

NADI8 witaj :) No ja własnie mysle ciagle o kupnie tego OEPAROL bo wszedzie pisza dizewczyny ze jest najlepszy. Moze potem by mi pomógł na sluz jakos jak juz bede cos brała na stymulacje cyklu jak samo CLO nie da rady.

Czekająca ja brałam jakiś czas i na mnie zadziałał. Czy czytałam, że CLO zmniejsza ilość śluzu, więc w naszym przypadku jest Oeparol wskazany. Ja biorę od 4dc do owulki (a że jej nie mam) to do 15dc 4tabletki dziennie. Polecam

NADI8 az 4 tabletki na dzien? Sporo? Tyle trzeba? No raz chciałam kupic ale nie było w aptece. Ile kosztuje opakowanie i ile jest sztuk????????

Jak byłam na 28 dni to tam włąsnie brały starajace sie kobietki oeparol. Podobno to najlepszy wiesiołek na poprawe sluzu.

bierze się od 4 do 6:) Na początku brałam 6 dziennie, ale później zmniejszyłam do 4. Jednak teraz, jak zacznę kurację to znów będę brała po 6. Bierze się 2 tabletki podczas posiłku 2,3 razy dziennie. Opakowanie 60 kapsułek kosztuje od 25 do 30 zł. Zależy gdzie kupujesz:)