1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Alebazi, a ja myślałem że Ty mnie lubisz! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Lubisz takie kwiaty jak ja:) Uwielbiam słoneczniki:) mam w ogródku:) Hm facetowi kwiaty? Hmm jeszcze wyjdzie,że coś ze mną jest nie tak. A może jakieś winko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jasne ze lubie, ale kaktusy nie tylko maja kolce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 ja fezje albo jakieś ogródkowo-polno-łąkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Mee powyrywam z ogródka co?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth i juz Cię LUBIE:D Słoneczniki są takie dostojne i to w nich uwielbiam i ten kolor taki słoneczny i jakby smiały się do nas.... ale sie rozmarzyłam hmmmmm Mam jednego w domu, sztucznego,ale wyglada jak prawdziwy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Też chciałem słoneczniki w ogrodzie.. Ale mi nie wyszły... :( Hahahaha, Alebazi, a co mają jeszcze kaktusy? :D Roberth, poświęce się, obejdzie się nawet bez wina! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth mogą być z ogródka jak najbardziej,z kwiaciarni to ja od Ktosia dostanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ktosiu,no co moga mieć??????? Kaktusy tez kwitna i maja kwiatki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Alebazi, dzięki Tobie zmieniłem zdanie o kaktusach! :D A przepraszam bardzo, gdzie jest DUDZIA?! No gdzie jest Dudzia?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 to się robi tak DUDZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 No nie krzycz! Głowa mnie boli! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 jak to mówi mój najmłodszy jak Cię główka boli to dupka rośnie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Dudzię wołam nie Ciebie,stare nauczycielki tak wrzeszczą ,niestety-choroba zawodowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Dudzia, to chyba zasnela z młodym!!!!!!! Juz do nie w drugim obiegu pisalam po Aleksie,ale ona ani słowka:( Mee, ależ masz donośny głos, skoro Ktosiu az w karkowie Cie uslyszał:P No ale z racji wykonywanego zawodu, to calkiem zrozumiale, ze masz głosik nie od parady:D Ktosiu, aja jednak nie lubie kaktusów, ani tego przesadzic, ani wziać w rekę:P ale kwiatki maja na bank!!!!! Niektóre oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 To już wiem czemu nigdy nie chciałem być nauczycielem! :D Dobra, idę od Was bo moja gorączka nie pozwala mi na logiczne myślenie :D Dobraaanoc Panie i ... Panu :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ooooo dzudzia w drugim obiegu sie odezwała!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Dudzia się spać wybiera.Ktosiu zdrowiej. Alebazi czy Ty u siebie słyszałaś mój głos? Bo Karmelka po sąsiedzku to na bank podskoczyła.Jak inaczej miałam zawołać kogoś w Warszawie,wiecie jak to daleko ze Śląska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ktoś mnie wołał? poznać chcial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ja nie slyszalam, ale Ktosiu blizej Ciebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Alebazi to kiedy mogę się Was spodziewać u mnie na kawce pozwolę wyrwać słoneczniki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Uuuuuuuuuuuuuuu Roberth, to chyba latem, jak będą już te słoneczniki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Chwilunia, musze zadrobić 3 strony Waszego pisania. Ale się ześmiałam z Was :-D Dobrze, dobrze, dajecie kochani !!!! Jeśli chodzi o mnie i kwiatki to jestem na takim głodzie, że biorę każde :-P Nie zasnęłam tylko gadalam z Maxem przez telefon bo biedaczyna od tygodnia odcięty od świata tzn od internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 I chyba raczej uciać, bo zerwać słonecznik rączkami, jest nieco trudno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberth38 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 powiem Ci,że jeszcze się trzymają...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 O kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To gdzie Ty Roberth mieszkasz???????? zaraz wsiade w jakis pojazd i bede za kilka chwilek na miejscu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Roberth - biorę Cię w ciemno skoro spełniasz wszystkie puknty :-P A MEE mnie kocha !!! I to w dwóch językach mi złożyła takie wyznania i jeszcze serduszko przysłała :-) A KTOŚ niech keci to wesele bo mnie już nogi same chodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Dudzia jest ,skuteczna jestem ,chociaż niektórych od tego boli głowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Mee, to Ty wolisz dziewczynki???????????????????????????????????????????????? To sie teraz wydało:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 ALEBAZI - u nas też jeszcze jest na polach i w ogródkach pełno słoneczników. No ale skoro wolisz dygać taki kawał do Robertha to spoko :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach