Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgubilamznowusie

potrzebuję wsparcia:) od jutra zaczynam-kolejny raz...

Polecane posty

no sroga,sroga:) 0,8kg to rewelacja. szybko spada... 3dni i prawie 2kg-super. ja czekam do poniedziałku, żeby się zważyć. a dziś dopiero czwartek;/ jak nie schudnę nic na tej mojej diecie to ja nie wiem... załamka będzie. ale ogólnie wewnętrznie czuję, że dobrze będzie:) każdy kg mniej mnie ucieszy... dziwnie się czuję będąc na diecie:):) ciekawe jak długo wytrzymam.

zgubilamznowusie Wytrzymaj aż do wymarzonej sylwetki. No waga mi spada całkiem, całkiem. No jak dojdę do 2,5-3kg w tym 1 tygodniu to będę zadwolona (wiecie niektóre i 5 chudną, ale cudów nie wymagam). Może tak duży spadek wagi był spowodowany fitnesem i brakiem apetety po nim. Od 17.30 nic praktycznie nie jadłam. Pomimo tego, że jem te placki i do tego błonnik w proszu dalej mam zaparcia. Od początku diety anie razu nie korzystałam z toalety w wiadomym celu... Ale musi i to ruszyć. Zawsze miałam z tym problemy nawet będąc na diecie warzywnej gdy wcinałam jeszcze co rano śliwki suszone.

Julia1986 ale dieta Kwasniewskiego to innaczej dieta optymalna i nie ma nic wspólnego z zupa o której piszesz. dieta Kwasniewskiego jest żywieniem wysokotłuszczowym a niskoweglowodanowym. jest skuteczna w pozbywaniu si kg i chorób.

anusiadanusia Może, nie znam się, ale wiem, że dietka jest fajna na tydzień i się dużo na niej traci. Bo oczyszcza, jak chce ktoś to ją tu umieszczę w wolnej chwili. W każdym razie jednego dnia się je same owoce, drugiego same warzywa itp. Ja ją stosowałam kiedyś jako wstęp do prawidłowego odchudzania. Pomogła mi, 4 kg w tydzień.

Julia-trzymam się:) żadnych większych grzeszków:):) już jutro będzie piąty dzień-mobilizujące:D a wiecie jakby wyglądał świat bez mężczyzn? -byłby pełen szczęśliwych grubych kobiet;)

aj, pogoda okropna,.. i dzisiaj bez ruchu jakoś tak .. a jadło się jadło. Poćwiczę na pośladki, co by się podniosły;p a jak u Was?

Może dzisiaj pogoda będzie lepsza niż wczoraj? Zaliczyłam wczoraj urodziny taty, pełen stół jedzenia. Kiełbasy, sałatki, bigos, skrzydełka pieczone (uwielbiam) sałatki warzywne itp. A ja ? Zjadłam 1 jajko w majonezie (majonezu trochę ściągnęłam by nie było dużo) i 2 koreczki śledziowe, a no i 1 ogórka korniszonka i 2 małe cebulki dymki. Nie kusiło mnie aż tak. Mam wielką motywację i wielkie samozaparcie. Dużo pomogła mi w tym woda bo będąc u rodziców 3 ha wypiłam jej 1,5 l byle tylko czuć się pełną. Jeszcze dwa dni i zacznę warzywa :) YUPI A jak waga u Was?

Gość niepoukładana ja
cześć też chce kilka kg schudnąć ok 5 kg- kilka moich zasad 1 min 5 posiłków 2 słodycze max raz w tyg jedna porcja 3 ruch 4 nie opuszczanie posiłków 5 koniec jedzenia z nudów i z nerwów

Gość niepoukładana ja
Dziewczyny mogę liczyć na Wasze wsparcie?

niepoukladana-jasne:):) w końcu temat tego forum to potrzebuję wsparcia:):) julia- brawo za silną wolę:):) ciężko na takich imprezkach... dobrze, że w ogóle były takie rzeczy, które mogłaś skubnąć. na kurczaczka w sumie też mogłaś się skusić... obrać go^^ ja do następnego poniedziałku mam wolne od jakichkolwiek imprez, więc mogę jeszcze wytrwać solidnie na diecie. później będzie gorzej;/

kurcze... kupiłam czekoladowe(!) muesli z kawałkami białej czekolady;/;/ takie pyszne... niby muesli, ale czekoladowe;/ i jeszcze tyle tej czekolady. ehh. chyba źle zrobiłam. a teraz się objadam...

No wybrałaś mniejsze zło. Ja dzisiaj miałam i w sumie mam cholernie zły dzień, ale nie związane to z dietą. W każdym razie nie mam w ogóle apetytu, zjadłam o połowę mniej niż w ostatnich dniach. Byłam na zakupach, kupiłam już trochę warzyw na niedzielę - jutro ostatni dzień I fazy :)

jestem ciekawa ile łącznie schudniesz na I fazie:) nie przekraczam 1000kcal:) więc nie jest aż tak źle... i już sobota i nadal się trzymam. warzywka- mniam:) chyba zaraz zrobię sobie jakąś sałatkę na śniadanko. albo taką do podjadania-na cały dzień... Julia no świetnie Ci idzie. Szkoda, że nie ma owoców też w II fazie. Byłoby jeszcze lepiej:)

Gość niepoukładana ja
oj, wczorajszy wieczór okropny.................. dzisiaj musi być lepiej zakładam notes i zapisuje codzienny jadłospis i raz w ygodniu przepisze go dla Was, zaczynam na 100%

Niepoukładana koniecznie zapisuj, bo inaczej możesz oszukiwać, nie tylko nas - ale najgorzej - samą siebie. Zagubiłamusię dobrze że nie przekraczasz 100kcl, trzeba się brać ze siebie, ja jestem po 5 dniu diety i już widzę efekty gołym okiem, brzuch mi opadł, boczki troszeczkę sie zmniejszyły tylko to samopoczucie psychicznie tragicznie. Przez to nie mam ochoty nawet wyjść z łóżka na zakupy, ale niestety muszę bo nikt tego za mnie nie zrobi a otręby mi się skończyły :)

U mnie, zawsze między 4 a 5 dniem, było załamanie i rzucenie diety .. Jakoś przetrzymałam i już 7 dzień :) .. I do przodu .. :)

a ja właśnie zrobiłam tą sałatkę;):) pychaa. szkoda, że nie ma żadnego łącznika t.j. majonezu:D:D niepoukładana-to my trzymamy kciuki na 100% Julia- super, że widać efekty, gorzej z tym samopoczuciem, może zrób coś co sprawia Ci przyjemność, albo wyjdź do ludzi:)- może wtedy zapomnisz o wszystkim. MałaCzarna- do przodu:)

I jak dziewczynki? Żyjecie? Czy może grzeszycie i Wam wstyd? Zakończyłam 1 fazę DUKANA 3 kg mniej w 6 dni :). Dobry start do diety. Zaraz idę sobie zrobić jakieś mocno warzywne śniadanie.

Hej Julia:):) Też miałam mocno warzywne śniadanko:) Wczoraj byłam na koncercie i trochę zgrzeszyłam, ale i tak tylko odrobinkę. Nawet nic nie piłam, ale zjadłam 6chipsów i kanapkę- nadprogramowo. No ale nie jest źle. Zawsze mogło być gorzej... W sumie i tak dumna jestem, bo miałam średni dzień wczoraj... Chciało mi się jeść cały czas. I humor nie dopisywał, dopiero po koncercie mi się poprawił. Nie jest źle:) No 3kg w 6dni to całkiem ok. Teraz tylko, żeby nie wróciły. To jak szalejesz z warzywkami dzisiaj?:) Reszta chyba grzeszy:D

Mam nadzieję, że nie wrócą, choć Dukan w książce pisze że podczas dni z warzywami waga w większości przypadków stoi w miejscu a w niektórych nawet wzrasta. Będę się dziennie warzyć no i pomimo tego, że niby wolno w diecie to nie zamierzam jeść nic przed snem. Najpóźniej 3 h. A na śniadanie zjadłam frankfurterkę drobiową z 4 dużymi pomidorami i WIELKIM ogórkiem :) Też zgrzeszyłam, wczoraj zjadłam 1 małe ciasteczko takie regionalne w czekoladzie... ale delektowałam się nim chyba z 10 minut, gryzłam po kawalątku i czekałam aż się w ustach rozpuści. Na swoje wytłumaczenie mam to, że naprawdę mam doła. I normalnie siadłabym do lodów a tu tylko takie małe ciasteczko. Mam nadzieję, że reszta jeśli grzeszy to w taki sposób który pozwala spalić kalorie a nie odwrotnie ;)

Ooo wiem jakie regionalne:):) Pycha. No ja tymi chipsami też się delektowałam... Nawet mi jedna osoba powiedziała, że chyba trochę schudłam:D Szok. Ale miło nawet jeśli nie schudłam. Jutro ważenie i tydzień diety minie. No właśnie dziwi mnie to, że na warzywach stoi się najczęściej w miejscu z wagą. Przecież mają tyle kalorii co nic...

Gość na diecie Magdy
Po co stosować nieskuteczne i wyniszczające organizm diety spowalniające metabolizm... Lepiej zasięgnąć opinii eksperta, ja jestem na diecie Magdy i chudnę, temat: Schudłam zdrowo 10 kg w miesiąc

No to może schudłaś, jestem strasznie ciekawa Twojej wagi. Bardzo. Przy warzywach masa tłuszczowa dalej podobno spada, ale zatrzymują one wodę w organizmie i przez to waga może wzrosnąć. Ale chudnie się dalej. Musiałabym się zacząć mierzyć.