Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanne

Z Wieloryba w super Foczkę czyli wielkie Walenie na lądzie xD

Polecane posty

No to zazdroszcze, bo ja mało jem (nieregularnie cholera;/) tyje ale tego od razu nie widzi :) Nie wiem albo ciuchy rosną razem ze mną albo to coś nie halo. Ale teraz mam nadzieję, że będa robic się coraz większe a ja coraz mniejsza :)

ja jestem tez z tych rodzaju "upakowanych" a moze dziewczyny wymienimy sie facebookami jesli takowe posiadacie?

Gość hipcio89
hej dziewczyny ja zgodnie z postanowieniem zabrałam siewczoraj za brzuszki I inne ćwiczenia a dzisiaj okropnie mnie bola miesnie brzucha ale bardzo mnie to cieszy.

ja oczywiście że mam, ale rzadko wchodzę . Dla chętnych znajdziecie mnie pod Daria Wuda Zabrze :) Sama się nie zastanawiam czy nie zabrac się za ćwiczenia ale ja w domu nie potrafię się zmotywować. Musiałabym gdzieś chodzić

Cześć dziewczynki nie było mnie przez parę dni ale nie daje sobie rady już z moim żołądkiem ciągle mnie boli przeważnie wieczorem. Dietę dalej stosuje ale dziś robię sobie oczyszczanie organizmu

moje menu śniadanie 2 kromki razowca z serem bialym chudym i ryba w pomidorah 300 kalorii 2 sniadanie owsianka z kiwi 300 kalorii obiad piers z kurczaka z surówka z czerwonej kapusty i marchewki 150 kalorii podwieczorek jogurt gratka jablko 150 kalorii kolacja bedzie kolo 18-19 i jeszcze mysle co by zjesc :) moze barszcz czerwony ugotuje :)

Gość gość
Hej. Dzis dzwonilam do lekarza no i coz nadal mam prowadzic spokojny relaksujacy tryb zycia....hm a ja sie tak nasprzatalam....zjadlam no troszke sniadanie pozniej deser później obiad.... międzyczasie dużo herbaty. Jestem z Wami calym serduszkiem milego wieczoru

Vanne wiez ja tez sie nie moglam sama zmotywowac sama w domu ale sie zaparlam. Poza tym fakt lepiej gdzies isc ja chodzilam swego czasu trzy razy w tyg na step i zumbe fajnie tak z innymi babkami sie spocic.... Eklerka fajny jadlodpis rewelka tak trzymac

Powiem Wam, że próbowałam zrobić dukanowy majonez i jest okropny ;/ Okropieństwo .! Fuj..brrr A tak to dzis prawie nic nie zjadlam. Podjadam omlet jeszcze ze śniadania. Nie jestem głodna @ mi się kończy. Robię obiad dla Adriana i jak byłam w sklepie sama sobie wyrywałam chipsy z ręki i ich nie kupiłam. Brakuje mi soli cholera.

ja tez po okresie i tez mi głód niedoskwiera :) szkoda ze caly czas tak nie jest :P na kolacje jednak bedzie dorsz na parze z brokulami i makaronem pełnoziarnistym jakies 300 kalorii czyli razem 1200 :)

czesc czesc. ja wlasnie zjadlam sniadanko i posprzatałam w mieszkaniu:) dzisiaj lece na zajecia dlatego odezwe sie dopiero wieczorem. tak sie zastanawiam czy do piatku zejde do 77 kg oby :) a do 25 listopada chcialabym zejsc do 76 kg :)

noi znowu nikogo nie ma . cos czuje ze temat sie rozpadnie, szkoda :( ja mam dzisiaj taie menu sniadanie 2 kromki razowca z serem bialym chudym i ryba w pomidorach 300 kalorii obiad barszcz czerwony bez podbijania na 2 burakach, z makaronem pelnoziarnistym i jajem na twardo 300 kalorii na podwieczorek przygotwalam winogron bialy , ananasa i serek truskawkowy razem 300 kalorii i to zjem na uczelni a na kolacje wróce do domu to cos wymysle :)

Gość hipco89
ja dzis juz nie wytrzymalam I stanęłam na wadze I jestem zadowolona bo 75,5 czyli 1kg mniej a w sumie od wrzesnie to juz4,5

Cześć dziewczyny. Eklerka nie panikuj, przecież nie zawsze można siedzieć :) Dziewczyny ratujcie bo mam chcice .! Na słone i słodkie. Weszłam do sklepu i kupiłam bułki, pasztety i 3 czekolady .!!! I zaraz potem zadzwoniłam do Adriana powiedzieć, że kupiłam Mu smakołyki. Jakbym nie powiedziała to bym to zjadła .! Nie wiem jak już się ratować ;/ dzisiaj w pracy wypiłąm 200ml energydrinka ;/ Już mi strasznie go brakowało ;/ Pomocy bo nie wiem co zjem do końca tego dnia ;/

Gość Hipcio89
Vanne spokojnie napij sie cieplej goracej ale bez cukru he rbatki albo jabłuszko sobie zjedz i zajmij sie czyms zeby nie myslec o jedzeniuu trzymam za ciebie kciuki ze dasz rade bo twarda dziewczyna jestes

ale z tego co mi wiadomo too jej na tej diecie nie wolno jesc jsblek... daria ja ci dam dobra rade zrezygnuj z tej glupiej diety. jedz mniej tak jak ja i na pewno schudniesz i nie bedziesz miec zachcianek

ja dzisiaj na kolacje 2 kromeczki razowca z papryka i sereem bialym i ryba w pomidorach 300 kalorii na dzisiaj juz tyle razem 1200 do jutra :)

Gość hipcio89
a tak zapomnialam że stosujesz dukana przepraszam, Ta dieta jest fajna tez ja kiedys stosowałam szybko się chudnie ale niestey nie jest zdrowa dla nerek. Ja po 2tyg zrezygnowalam bo dostałam goraczke I w dodatku zaczeły mnie bolec nery . U nas w rodzinie jest dużo problemów z nerkami wiec wolalam nie ryzykowac. Pozdrawiam

hipcio ta dieta to jest pomylka. nie dosc ze mega niezdrowa to jeszcze szybko sie chudnie i rownie szybko tyje. nie znam nikogo kto by po tej diecie utrzymal wage .

Hej pisalam wczesniej ale cos moj post zniknal... Vanna nie pij swiństw bo bedziesz świecić w nocy!!!!! Eklerka nie panikujemy nie panikujemy topik bedziemy trzymac ja sie postaram czesciej zagladac bo wiecie......... Przez te hormony ktore dostałam mam taki apetyt że mózg w poprzek staje wiecbede sie czescirj odzywac bo bede tego potrzebowa....

halo halo co tam? ja dzisiaj juz po 2 snaidaniach i obiadku ś1 kromka razowca z papryka 100 kalorii ś2 kawalek ananasa kilka winogron pol pomaranczy kiwi 250 kalorii obiad kromka razowca z jajem na twardo zupa warzywna 350 kalorii wlasnie wrocilam z zajec ale zaraz lece na nastepne. tak bym chciala zeby jutro bylo juz 77 kg na wadze !! trzymajcie sie

dalsza czesc menu powtórka z zupy 150 kalorii jeden cukierek :) musiałam :) :) i na kolacje planuje watrobke z cebulka i papryka i moze troche kaszy gryczanej do tego .zamknie sie wszystko w 1200 kaloriach.jutro caly dzien w szkole nie wiem jak to przetrzymam . najgorsze ze nie zjem nic cieplego :( no chyba ze sie urwe z jakichs cwiczen