Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhana

Starania o dziecko 2017 (nowy wątek).

Polecane posty

Gość Zoma
Meggie,staram się nie nakręcać bo czytałam że przy zaburzeniach hormonalnych nawet tydzień przed miesiączką występują plamienia... Jak jutro nie dostanę miesiączki to zrobię test w poniedziałek rano.

Myślę że raczej mi da, bo zauważyłam że wszystkie dziewczyny które są w ciąży u mnie w pracy odrazu idą na zwolnienie. Teraz czekam do środy żeby zrobić test i zobaczę co wyjdzie

Gość Slonik11
Hej dziewczyny staramy sie o dziecko od maja 1.06 bylam u ginekologa ktory podejrzewal ciaze po rozpoznaniu zasinieniu szyjki macicy i widocznych zylach na piersiach, zrobilam testy wyszly negatywne potem bete hcg. Wynik mniejszy 1,2. Okres spoznial mi sie 8dni nadszedl ale bylo go malo i raz na pol dnia cos bylo dodam ze przed okresem wspolzylismy kilka razy bez zabezpieczenia zylki na piersiach sa nadal i piersi nie zmalaly po bokach brzucha wyszly zyly wizyte mam we wtorek co o tym myslicie??

Slonik ja bym powtórzyła będę. Jeśli jesteś w ciazy to w poniedziałek/wtorek powinna już być wysoka. Mógł być błąd w wynikach bądź za wcześnie jeszcze.

Gość Slonik11
nie wiem co o tym myslec nie chce sobie robic nadzieii, w poniedziałek wykonam test zobaczymy co pokazee i juz poczekam na wizytee u lekarza, dzieki za odpowiedz:)Maggie 1

Gość Slonik11
dodam jeszcze, że wydaję się tam ciasniejsza i ciemniejsza mimo okresu, nie wiem czy to ma jakis zwiazek czy nie

Slonik co do tego to Ci nie odpowiem. U mnie jakoś dziwnie, temperatura wczoraj urosła, dzisiaj zmalała :/ mimo wszystko wczoraj działaliśmy :) dzisiaj ponownie zbieramy siły na jutro hehe Zoma a Ty jak tam?

Gość Zoma
Meggie, dzisiaj mam 28 dzień cyklu i nie mam miesiączki ,w nocy bolał mnie brzuch, byłam pewna że dostanę dzisiaj @,ale na razie cisza -jak jutro rano nie dostanę miesiączki to zrobię test. Sama jestem ciekawa bo nie mam ani złego samopoczucia, ani nie jestem senna ,ani nie jest mi niedobrze,tylko piersi bolą ale to normalne bo przed miesiączką też mnie zawsze bolały.. Tym bardziej,że współżyłam 4 dni przed owulacją więc szanse chyba niewielkie...

I tutaj Cię zaskoczę, bo plemniki żyją w ciele kobiety 3-5 dni:) zatem szansa jakaś jest, ale nie nakręcam. Pożyjemy - zobaczymy :)

Gość gość
Dziewczyny coś Wam powiem, dostałam wczoraj @ ale jest ona dziwna albo poprostu się rozkreci.Czuję ból brzucha ale jest lekki.Od wczoraj jest skąpo tej krwi.A ja wypilam wczoraj i dziś po piwie na dodatek i myślałam że poleci więcej a tymczasem kilka kropel na podpasce no i przy podcieraniu jest.Myślę że albo taka będzie albo się rozkreci.zazwyczaj drugiego dnia lezalam na łóżku bo było sporo. Jutro jutro odbieram betę i tsh. Mam podwyższone anty tpo to i pewnie tsh będzie.Ale już się nie zamartwiam bo wiem że gin mowil o utracie wagi a nie o przejmowaniu się :) Sandra.

Gość gość
Sandra, krwawienie jest czerwone czy brązowe?Ja plamiłam na brązowo 4 dni temu a @ nadal nie mam,brzuch mnie pobolewa. Meggie, jutro zrobię test.

Gość gość
20:44 Zoma

Gość gość
Zoma- czerwone, bardzo czerwone. Życzę Ci dzieciątka ! Czekamy na dobrą wiadomość ! Sandra.

Gość Zoma
Miesiączki nie dostałam. Za dwie godziny idę na zakupy to wstąpię do apteki po test i dam znać jaki wynik.

Gość gość
No to piszcie, bo już się doczekać nie mogę co u was.

Gość Magdalena_han
Cześć Dziewczyny, Kurde, ja też mam problem bo jestem po pierwszej kuracji clo i zastrzyku, lekarz od 19 dnia cyklu kazał brać luteinę, @ mam co 25/26 dni jak w zegarku i powinien być w piątek, dzisiaj jest 29 dzień i nadal brak, a test w 25 dniu i dzisiaj w 29 jest negatywny. Nie bolą mnie piersi, w piątek bolał mnie brzuch jak na @, wczoraj też okropnie ale nadal nic. Nie wiem co mam myśleć i co się dzieje. Nigdy ale to nigdy nie spóźnił mi się i nie wiem czy to te cholerne leki coś mi zrobiły.

Gość gość
Niczego ci nie zrobily raczej jeszcze chwila cierpliwosci.

Gość Magdalena_han
Dziękuję za odpowiedź. Właśnie dzwoniłam do lekarza, powiedział , że mam przestać brać luteinę i poczekać jeszcze 5 dni, zrobić test i zobaczymy. Jestem tak zestresowana, że chyba oszaleję. Zoma co tam, jak test?

Dziewczyny zrobiłam test ciążowy, dwie mocne kreski :),udało mi się ,jestem w ciąży!! To plamienie które miałam 5 dni temu to musiało być implantacyjne .Zaszłam 4 dni przed owulacją, pamiętam dokładnie że współżyłam w środę o godzinie 21 ,a lekarz powiedział że za 3- 4 dni będzie owulacja z lewego jajnika i dokładnie w niedzielę od rana bolał mnie lewy jajnik bardzo mocno,a o 14:00 przestał mnie boleć...

Gość Magdalena_han
Zoma, super, gratuluję Ci z całego serca. Dbaj teraz o siebie i trzymaj się cieplutko. A ile się staraliście bo już nie chce mi się szukać po forum, a pamięć mi szwankuje ostatnio.

Zomaaaaa mówiłam Ci!!! :) o matko jak się cieszę! Aż mi ciarki przechodzą! Dbaj o siebie kochana, odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się! Dałaś nam wszystkim nadzieje kochana! GRATULUJE z całego serca!

Gość PaulaGość
ZOMA Jak można zajść w ciążę przed owulacją ? Przecież to jest nielogiczne nawet jak się to czyta.

PaulaGośc to Ty nie wiesz, ze plemniki w ciele kobiety żyją ok 3 dni a najsilniejsze nawet do 5? To jest jak najbardziej możliwe. Dziewczyny ja dzisiaj mam owulacje na 100%. Zatem wieczorem kolejne starania i oby owocny cykl jak u Zomy :)

Gość Magdalena_han
Paula, Meggie ma racje, jest to możliwe i się wydarzyło, piękna sprawa. Meggie trzymam kciuki.

To się tak mówi potocznie że zaszłam kilka dni przed owulacją-prawidłowo pisząc - współżyłam 4 dni przed owulacją ale plemniki przetrwały... Miałam całkowity zanik owulacji,małe uśpione jajniki od co najmniej pół roku, lekarz mi przepisał tabletki hormonalne ale bałam się ich brać.Przez 2 miesiące łykałam wiesiołek i castagnus, pomogły!!

Zoma nie dziękuje :) tak się cieszę na Twoja wiadomość! Tylko nie opuszczaj nas!;)

Meggie, będę się odzywać co u mnie Powiem ci że bardzo się boję ,bo jeszcze to różnie może być... Wizytę u lekarza mam 28 czerwca rano.